iPhone reparatie

iPhone reparatie Just Phones

Bij Just Phones in Groningen repareren we met gemak uw iPhone. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het repareren van telefoons. Uw iPhone repareren in Groningen gaat transparant en snel bij Just Phones. Bent u op zoek naar een scherm reparatie, heeft u last van waterschade of laadt de iPhone niet meer op? Plan een bezoek bij ons in Groningen. Voor alle modellen kunt u bij ons terecht voor reparatie.

iPhone reparatie

Meest voorkomende iPhone reparaties

Dagelijks volbrengen wij veel iPhone reparaties op onze werkplek in Groningen. De meest voorkomende reparaties die worden uitgevoerd hebben als oorzaak dat het scherm stuk is of het toestel niet naar behoren werkt. Lees de meest voorkomende iPhone reparaties in Groningen. Herkent u uw probleem in deze veel voorkomende reparaties? Twijfel niet om een afspraak te maken, veel problemen zijn al binnen 30 tot 60 minuten opgelost.

scherm reparatie

iPhone scherm reparatie

De meest voorkomende reparatie aan iPhone is het laten repareren van een schem. Een barst in het scherm verhindert de functionaliteit ervan. U kan niet goed zien wat er op het scherm gebeurt en sommige delen kunnen onbruikbaar zijn. Laat het scherm door ons repareren. Onze vakkundige mensen kunnen deze klus voor u klaren en u kunt zelfs wachten in onze winkel totdat de reparatie is voltooid. Maak gerust een afspraak via de website of kom meteen bij ons langs.

iPhone camera

Camera reparatie

Tegenwoordig is een iPhone meer dan alleen een gadget, veel mensen kopen hem specifiek voor de uitstekende camera. Bij een val van het toestel kan de camera kapot gaan. Laat deze dan zo snel mogelijk door ons repareren. Wij hebben deze klus al vaak mogen uitvoeren en weten hoe we dit het beste voor u kunnen uitvoeren.

Maak een afspraak via de website of kom bij ons langs in de winkel.

batterij sjabloon

iPhone batterij vervangen

Wanneer uw iPhone vaak uitvalt, dan is het tijd om de batterij te vervangen. Normaal gaat de batterij van een toestel zo’n 1,5 à 2 jaar mee, echter kan dit soms ook korter zijn. Het vervangen van de accu is een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers.

Just Phones heeft voor elke iPhone een geschikte batterij aanwezig. Daardoor kunnen we deze snel vervangen en bent u in no time weer bereikbaar.

iPhone achterkant vervangen

Achterkant vervangen

De achterkant van een iPhone vervangen is een klus die onze specialisten al vaak hebben uitgevoerd. Bij ons is uw iPhone in goede handen en bent u verzekerd van een goede reparatie.

Vanaf de iPhone 8 wordt de achterzijde geproduceerd van glas. Heel mooi voor de afwerking, maar daardoor kan deze wel breken. Een gebarsten achterkant is daarom een veelvoorkomend probleem bij iPhones.

Maak een afspraak voor de reparatie van uw achterkant of kom gerust bij ons langs in de winkel. Wij helpen u graag.

iPhone 13 reparatie
iPhone 12 reparatie
iPhone 11 reparatie
iPhone X reparatie
iPhone 8 reparatie
iPhone 7 reparatie
iPhone 6 reparatie
iPhone SE reparatie
iPhone 5 reparatie

Voor deze iPhone’s bieden wij onze diensten aan

  • iPhone 5
  • iPhone 5C
  • iPhone 5S
  • iPhone SE
  • iPhone SE 2020
  • iPhone 6
  • iPhone 6 PLUS
  • iPhone 6S
  • iPhone 6S PLUS
  • iPhone 7
  • iPhone 7 PLUS
  • iPhone 8
  • iPhone 8 PLUS
  • iPhone X
  • iPhone XR
  • iPhone XS

Ook voor de modellen die er niet bij staan kunt u bij ons terecht.

Vakkundige reparatie in Groningen

Bent u op zoek naar de juiste plek voor een iPhone reparatie in Groningen, gespecialiseerd en met erkende materialen? U bent van harte welkom bij Just Phones. Als geen ander begrijpen wij hoe vervelend een kapotte iPhone kan zijn, of het nu gaat om een beschadigd beeldscherm, oplaadprobleem of technische mankementen. Bij Just Phones in Groningen wordt uw iPhone snel en vakkundig gerepareerd.

Erkende reparatie en service

Het repareren van een iPhone kan via de officiële weg, maar zonder verzekering bent u het toestel dan een tijdlang kwijt. Dat wilt u niet! Breng uw iPhone langs voor reparatie bij Just Phones. U vindt ons in winkelcentrum Paddepoel, eenvoudig te bereiken en u kunt hier ook nog eens gratis parkeren. Binnen 30 minuten repareren we uw iPhone en herstellen deze naar de optimale staat. Tegelijk voeren we een uitgebreide check uit op uw device, waarmee u verzekerd bent van een iPhone die weer dezelfde prestaties levert als u gewend was.

Waterschade

Tegenwoordig zijn de meeste iPhones beter bestand tegen waterschade. Toch kan het altijd gebeuren dat een telefoon slachtoffer wordt van waterschade. Acuut en snel handelen helpt enorm wanneer het om waterschade gaat, zoek ons zo snel mogelijk op in Groningen. Maak een afspraak met ons en ontdek de opties voor het herstellen van uw apparaat.

iPhone kapot? Kom langs voor reparatie!

Een defecte iPhone laten repareren in Groningen? Onze specialisten helpen je graag. Bij spoed kunt u altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen. Heeft u minder haast? Dan kunt u online een afspraak maken. Maak kennis met de veelzijdige mogelijkheden van iPhone reparatie in Groningen.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Menu