Telefoon reparatie

Voor een telefoon reparatie in Groningen bent u van harte welkom bij Just Phones. Problemen binnen de hardware of software kunnen ervoor zorgen dat u uw smartphone tijdelijk niet kunt gebruiken. Vervelend natuurlijk, want u wilt bereikbaar zijn voor vrienden, familie en zelfs collega’s. Een smartphone reparatie voeren wij daarom direct uit. U mag bij ons gewoon binnenlopen zonder afspraak. De reparatie is vaak binnen een uur afgerond, waarna u uw smartphone weer mee naar huis kunt nemen.

Alle smartphone reparaties in Groningen

Een reparatie laten uitvoeren? Dan is het prettig dat we alle merken ondersteunen. Ook maken we uitsluitend gebruik van originele onderdelen, zodat uw toestel na reparatie weer als vanouds functioneert. Bent u woonachtig in de regio Groningen, dan hoeft u niet ver te reizen. U vindt ons in Winkelcentrum Paddepoel. Wij repareren uw telefoon en zorgen bovendien voor een uitgebreide analyse, waardoor we ook problemen op de achtergrond signaleren. Desgewenst herstellen wij deze software of hardware issues in combinatie met de oorspronkelijke reparatie.

Bent u op zoek naar een specialist in iPhone reparaties, Samsung reparaties of één van de vele andere merken? Onze ervaren vakmensen helpen u graag.

smartphone reparatie

Hardware reparatie met originele onderdelen

Problemen die zich voordoen in de hardware zijn vaak direct zichtbaar. Het gaat dan om een barst in het scherm, beschadiging van de cover of een fysiek kapotte thuisknop. Goed om te weten: wij maken standaard gebruik van de originele onderdelen, ongeacht het merk. Dat geldt dus zowel voor Samsung, iPhone, Oppo, Motorola en alle andere merken.

Software reparaties telefoon

Een mankement in de software van uw telefoon valt vaak pas in een later stadium op. Vaak ziet u wel indicaties van een software probleem: de telefoon is traag, apps reageren niet en het toestel valt meerdere keren zonder reden uit. Een software issue repareren we graag. Voorafgaand aan de reparatie voeren we een diagnostische test uit, zodat we precies kunnen uitkristalliseren waar het probleem zich voordoet. Dat maakt gericht repareren van software problemen makkelijker én effectiever.

Scherm reparatie

Wanneer u de telefoon laat vallen, is de kans vrij groot dat er een barst ontstaat in het scherm. Het is aan te raden om niet te lang te wachten met het laten repareren van uw scherm. Wanneer het scherm gebarsten is, kan het voorkomen dat er scherpe randen ontstaan. Onze vakkundige mensen kunnen deze klus voor u doen. Vaak hebben wij een scherm al in een half uur voor u vervangen. Maak een afspraak via de website of kom meteen bij ons langs.

Achterkant vervangen

Tegenwoordig hebbens steeds meer telefoons een glazen achterkant. Dat lijkt niet alleen mooier, maar is ook functioneel. Daardoor kunnen veel telefoons draadloos worden opgeladen. Het nadeel van een glazen achterkant is echter wel dat er een barst in kan komen wanneer u per ongeluk de telefoon laat vallen. We zien ook steeds meer mensen langskomen in onze winkel met een telefoon die aan de achterkant kapot is. Voor onze reparateurs is dat eenvoudig voor u te repareren. Vaak moet daarvoor wel de achterkant vervangen worden. De reparatie neemt over het algemeen niet langer dan een half uur in beslag. U kunt gerust wachten in onze winkel onder het genot van een kopje koffie.

Batterij vervangen telefoon

Na verloop van tijd wordt de batterij van uw smartphone steeds minder. Normaliter gaat de batterij van een toestel zo’n 1,5 jaar mee. Wanneer uw telefoon snel uitvalt dan is het tijd om die te laten vervangen. Een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers.

Just Phones heeft voor elke model en elk merk een geschikte batterij. Zo bent u weer bereikbaar en kunt u naar hartenlust en zonder zorgen weer gebruik maken van uw telefoon.

Camera reparatie

De camera van een telefoon wordt voor veel mensen steeds belangrijker. Er komen ook steeds meer van op een toestel. Mocht u eerst al blij zijn met één camera, tegenwoordig heeft u er soms wel 3. De kans op schade aan één ervan wordt daarmee wel groter. Niet heel verwonderlijk dus dat we steeds meer reparaties daarvoor moeten uitvoeren. Mocht u dus schade hebben aan de camera van uw telefoon. Maak dan een afspraak via de website of kom langs in de winkel. Wij helpen u graag.

iPhone reparatie

Voor een iPhone reparatie in Groningen bent u bij ons op de juiste plek. De populaire toestellen van Apple moet er natuurlijk perfect uitzien. Bij waterschade, een barst in het scherm of oplaadproblemen komt u langs bij Just Phones; uw specialist voor iPhone reparaties. We gebruiken uitsluitend de beste onderdelen die officieel zijn goedgekeurd door Apple. Zo is uw geliefde iPhone na reparatie weer helemaal in orde. Een reparatie is in de meeste gevallen snel gebeurd, zodat je niet te lang zonder telefoon hoeft te zitten.

Samsung reparatie

Bent u op zoek naar een servicecenter voor Samsung reparaties in Groningen? Ongeacht uw model van het Zuid-Koreaanse merk Samsung, zorgen wij voor de optimale ondersteuning. Dat doen we bij fysieke schade, maar ook bij software issues. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Samsung. Dat zorgt ervoor dat u nog jaren van uw vertrouwde toestel kan genieten. Wel zo prettig voor uw portemonnee. Ook zijn reparaties snel afgerond, zodat u niet te lang zonder telefoon hoeft te zitten.

Overige merken

Naast de gangbare merken zijn er op dit moment veel nieuwe en kleine merken actief. Als een ervaren verkoper is Just Phones op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt. Wij proberen daarom in de reparatie van zo veel mogelijk merken en modellen te voorzien. Heeft u een specifiek merk of model dat gerepareerd moet worden? Laat het ons weten en wij informeren u over de opties.

Bezoek Just Phones voor een telefoon reparatie

Ervaart u problemen met uw telefoon en wilt u direct een reparatie uit laten voeren in Groningen? Onze winkel is altijd geopend om langs te komen. Maakt u liever een afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Heeft u echter geen tijd te verliezen, dan staan onze medewerkers elke dag van de week voor u klaar. Wij zijn uw smartphone reparatie specialist in Groningen. Wilt u meer weten over onze service, een afspraak maken of langskomen bij Just Phones?

Menu