Huawei reparatie

Huawei reparatie

Naast iPhone en Samsung is de Huawei een populair merk, waar voor ieder wat wils tussen zit. Niemand houdt ervan om elke dag tegen een beschadiging te kijken. Kom daarom met al uw ongemakken naar Just Phones. Of het nou gaat om waterschade, een schermreparatie- of vervanging, dan wel een software issue waar u ondersteuning bij nodig heeft. Wij zorgen er dankzij onze Huawei reparatie voor dat uw smartphone nog jaren meegaat.

Huawei reparatie

Voor deze Huawei’s bieden wij onze diensten aan

  • Huawei P series
  • Huawei Honer
  • Huawei Mate
  • Huawei Y Series
  • Huawei G series
  • Huawei Nexus
  • Huawei Tablet
waterschade

Eerste hulp bij waterschade

Een telefoon is een gebruiksvoorwerp. Elke dag gaat uw trouwe toestel met u mee. Dat betekent dat vocht ook een probleem is waar uw smartphone last van kan ondervinden. Waterschade is altijd slecht voor elektronische apparaten.

Gelukkig weet Just Phones ook de problemen te fixen die voortkomen uit waterschade. Neem contact met ons op voor advies en wij helpen u met alle plezier verder.

Laadprobleem sjabloon

Fixen van terugkerende oplaadproblemen

Naast de accu kan uw smartphone ook problemen ondervinden tijdens het opladen. Het is mogelijk dat het oplaadpunt (ook wel dock-connector/lightning-connector genoemd) van uw telefoon moet worden gecontroleerd.

Just Phones checkt in dat geval alles grondig en vervangt indien nodig het oplaadpunt van uw smartphone. In zo’n situatie is het mogelijk dat de microfoon ook moet worden vervangen. Vraag onze experts om advies.

batterij sjabloon

Oude batterij vervangen

De accu van uw smartphone is het kloppende hart van uw toestel. Normaal heeft een batterij een levensloop van 1,5 jaar. Valt u telefoon vaak plotseling uit? Of is de batterij al na een paar belletjes toe aan een oplaadbeurt? Misschien is het dan tijd om de accu te vervangen. Een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers.

Just Phones heeft voor elke model en elk merk een geschikte batterij. Zo bent u weer bereikbaar en kunt u naar hartenlust en zonder zorgen bellen.

moederbord sjabloon

Exclusieve moederbord reparatie

Een moederboord is een complex maar essentieel element van uw smartphone. Laat het daarom aan de kenners van Just Phones over om die te repareren. Wij hebben een ervaren team die dat moeilijke klusje in een handomdraai voor u klaren.

In de regio Groningen zijn wij specialisten op dat gebied. Bij Just Phones bent u dus bij het juiste adres voor gespecialiseerde moederbordreparaties.

Een kapotte Huawei? Voor een erkende Huawei reparatie in Groningen bezoekt u Just Phones. Onze specialisten staan elke dag klaar om u te helpen bij technische of fysieke defecten aan de smartphone. Een smartphone reparatie kunt u dan ook zorgeloos laten uitvoeren. We maken gebruiken van de beste materialen, waardoor u na de reparatie de beschikking heeft over de look & feel van een nieuw toestel. U kunt bij ons online een afspraak maken. Bij spoed kunt u ook ‘gewoon’ binnenlopen voor de Huawei service van Just Phones in Groningen.

Telefoon reparatie Groningen

Ongelukken zitten in een klein hoekje, ook als het gaat om uw smartphone, en zelfs wanneer u gebruikmaakt van de beschikbare beschermende accessoires. U kunt uw mobiel niet meer opladen, het scherm is kapot of het moederbord functioneert minder goed. We begrijpen goed dat dergelijke problemen heel vervelend kunnen zijn! Daarom kunt u dagelijks bij ons langskomen om fysieke en technische defecten aan uw telefoon te laten herstellen. Ook voor Huawei reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Onze snelle en vakkundige service zorgt ervoor dat uw telefoon weer in goede conditie wordt afgeleverd. Ontdek het bij Just Phones: telefoon reparatie in Groningen.

Uitgebreide Huawei service

De Huawei is enorm in opkomst. Deze van origine Chinese smartphone krijgt steeds meer voeten aan de grond in Europa, en dat is mede te danken aan haar goede prijs/kwaliteit verhouding. Om deze steeds groter wordende groep consumenten de beste Huawei service te kunnen bieden, hebben wij in onze reparatiecenter alles paraat om u te kunnen helpen.

Huawei scherm reparatie

Een scheur of barst in het scherm van uw smartphone? Maak kennis met onze uitgebreide service bij schermreparaties van Huawei. Een schermreparatie bij Huawei kost vaak veel tijd, terwijl u bij ons direct kunt binnenlopen. We vervangen uw scherm met originele materialen. Snel en vakkundig.

Huawei batterij vervangen

Is uw batterij snel leeg, of laadt uw mobiel helemaal niet meer op? Wij kunnen de batterij van uw Huawei vervangen, zodat uw smartphone weer voorziet in de best mogelijke prestatie. Naast het vervangen van de batterij voeren we ook een diagnostische test uit. Mochten er andere defecten spelen, dan kunnen we u aanvullend en vrijblijvend adviseren over vervolgstappen.

Waterschade

Hoewel smartphones steeds beter beschermd zijn tegen waterschade, kunt u hier nog altijd mee te maken krijgen. Snel handelen bij waterschade kan de uiteindelijke schade beperken. Krijgt uw Huawei te maken met waterschade, loop dan snel binnen. We kennen de beste methoden om uw smartphone te redden.

Ook bij andere defecten of problemen rondom uw Huawei bent u bij ons van harte welkom. We zullen u altijd vrijblijvend adviseren over de beste keuze in individuele gevallen, zodat u altijd een eerlijke prijs betaalt voor onze service.

Reparatie Huawei smartphone

Uw Huawei laten repareren in Groningen? Dat kan bij Just Phones. We zijn dagelijks geopend. Onze specialisten gaan dan ook graag voor u aan de slag. In de meeste gevallen duurt een reparatie bij ons slechts 30 minuten. Ontdek onze mogelijkheden in telefoon reparaties. U vindt ons in winkelcentrum Paddepoel, Groningen.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Menu