OnePlus reparatie

OnePlus reparatie

Voor een OnePlus reparatie in Groningen bezoekt u Just Phones. Het merk OnePlus is een Chinees merk dat de laatste jaren erg groot is geworden in Nederland. Krijgt u te maken met een technisch of fysiek defect aan uw smartphone? Dan kunt u online een afspraak maken. Wilt u direct geholpen worden? Loop dan binnen, we kunnen u vaak al binnen een half uur helpen. Ontdek onze uitgebreide ondersteuning voor OnePlus devices in Groningen.

Ondersteuning OnePlus modellen

One plus, onder andere

  • OnePlus One
  • OnePlus Two
  • OnePlus 3
  • OnePlus X
waterschade

Eerste hulp bij waterschade

Een telefoon is een gebruiksvoorwerp. Elke dag gaat uw trouwe toestel met u mee. Dat betekent dat vocht ook een probleem is waar uw smartphone last van kan ondervinden. Waterschade is altijd slecht voor elektronische apparaten.

Gelukkig weet Just Phones ook de problemen te fixen die voortkomen uit waterschade. Neem contact met ons op voor advies en wij helpen u met alle plezier verder.

Laadprobleem sjabloon

Fixen van terugkerende oplaadproblemen

Naast de accu kan uw smartphone ook problemen ondervinden tijdens het opladen. Het is mogelijk dat het oplaadpunt (ook wel dock-connector/lightning-connector genoemd) van uw telefoon moet worden gecontroleerd.

Just Phones checkt in dat geval alles grondig en vervangt indien nodig het oplaadpunt van uw smartphone. In zo’n situatie is het mogelijk dat de microfoon ook moet worden vervangen. Vraag onze experts om advies.

batterij sjabloon

Oude batterij vervangen

De accu van uw smartphone is het kloppende hart van uw toestel. Normaal heeft een batterij een levensloop van 1,5 jaar. Valt u telefoon vaak plotseling uit? Of is de batterij al na een paar belletjes toe aan een oplaadbeurt? Misschien is het dan tijd om de accu te vervangen. Een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers.

Just Phones heeft voor elke model en elk merk een geschikte batterij. Zo bent u weer bereikbaar en kunt u naar hartenlust en zonder zorgen bellen.

moederbord sjabloon

Exclusieve moederbord reparatie

Een moederboord is een complex maar essentieel element van uw smartphone. Laat het daarom aan de kenners van Just Phones over om die te repareren. Wij hebben een ervaren team die dat moeilijke klusje in een handomdraai voor u klaren.

In de regio Groningen zijn wij specialisten op dat gebied. Bij Just Phones bent u dus bij het juiste adres voor gespecialiseerde moederbordreparaties.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Informatie over OnePlus

OnePlus werd in 2013 opgericht. Het bedrijf richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt. In Nederland is het merk enorm in opkomst. Volgens recent onderzoek heeft OnePlus een dermate hoog marktaandeel, dat zij momenteel als vijfde smartphone merk worden aangemerkt. Momenteel biedt Just Phones ondersteuning aan bij vier OnePlus modellen: de OnePlus One, Two, 3 en X.

OnePlus reparatie Groningen

Technische of fysieke defecten aan uw OnePlus toestel lossen wij snel en vakkundig op. Onze monteurs werken uitsluitend met authentieke OnePlus onderdelen, zodat u na de reparatie beschikt over een toestel dat als nieuw functioneert. Of het nou gaat om het scherm, het moederboard of waterschade; in alle gevallen bieden we u de optimale ondersteuning. Voorafgaand aan de reparatie voeren we een diagnostische test uit, waar het defect wordt vastgesteld. We zullen u vervolgens vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor service. Kiest u voor een directe reparatie, dan kunnen we u OnePlus vaak al binnen 30 minuten repareren.

Ontdek meer over onze service.

Waterschade

Hoewel veel smartphones tegenwoordig beschikken over goede bescherming tegen waterschade, kunt u hier alsnog mee te maken krijgen. Breng uw OnePlus met waterschade direct langs voor reparatie en service. We beschikken over de meest recente methoden om waterschade duurzaam op te lossen. Zo kunt u nog jaren beschikken van dezelfde smartphone. Is uw smartphone niet meer te redden, dan kunt u uw OnePlus ook vervangen voor een gereduceerd tarief.

Schermreparatie

Een beschadiging aan het scherm is vervelend en kan als zeer storend worden ervaren. Wilt u het scherm laten vervangen, dan kan dat bij Just Phones in Groningen. Een schermreparatie kost bij andere serviceproviders vaak langer dan gewenst. Bij ons kunt u vaak dezelfde dag langskomen of online een afspraak maken. Wij zorgen er dan voor dat alle onderdelen al voor u klaarliggen. Vaak kunt u de OnePlus direct weer op komen halen.

Batterij OnePlus vervangen

De batterij van OnePlus staat bekend als zeer stabiel. Toch kunnen diverse problemen debet zijn aan een kwalitatief minder goede batterij, waardoor deze snel van 100% naar 0% daalt. U kunt uw batterij voor een scherp tarief laten vervangen, zodat u de hele dag zorgeloos kunt genieten van een volle batterij. Bezoek Just Phones en ontdek de mogelijkheden.

OnePlus service Groningen

Voor een OnePlus reparatie in Groningen bezoekt u Just Phones. Onze monteurs helpen u graag bij het herstellen van kleine en grote defecten, van technische of fysieke aard. U kunt ons vinden in winkelcentrum Paddepoel, Groningen. We zijn altijd in de buurt als erkend en professioneel servicepunt van OnePlus smartphones.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Menu