Google smartphone reparatie

Google smartphone service

Het grote techbedrijf Google beschikt tegenwoordig ook over haar eigen smartphones. Voor de reparatie van Google smartphones in Groningen bent u van harte welkom bij Just Phones. En omdat het al vervelend genoeg is dat u een beroep op reparatie moet doen, garanderen wij snelle, vakkundige en voordelige service. Vaak is een reparatie al binnen 30 minuten afgerond. We gebruiken exclusieve onderdelen van Google, waardoor u verzekerd bent van de optimale ondersteuning. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Wij ondersteunen de volgende modellen:

Google

  • Google Pixel 2
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 5
waterschade

Eerste hulp bij waterschade

Een telefoon is een gebruiksvoorwerp. Elke dag gaat uw trouwe toestel met u mee. Dat betekent dat vocht ook een probleem is waar uw smartphone last van kan ondervinden. Waterschade is altijd slecht voor elektronische apparaten.

Gelukkig weet Just Phones ook de problemen te fixen die voortkomen uit waterschade. Neem contact met ons op voor advies en wij helpen u met alle plezier verder.

Laadprobleem sjabloon

Fixen van terugkerende oplaadproblemen

Naast de accu kan uw smartphone ook problemen ondervinden tijdens het opladen. Het is mogelijk dat het oplaadpunt (ook wel dock-connector/lightning-connector genoemd) van uw telefoon moet worden gecontroleerd.

Just Phones checkt in dat geval alles grondig en vervangt indien nodig het oplaadpunt van uw smartphone. In zo’n situatie is het mogelijk dat de microfoon ook moet worden vervangen. Vraag onze experts om advies.

batterij sjabloon

Oude batterij vervangen

De accu van uw smartphone is het kloppende hart van uw toestel. Normaal heeft een batterij een levensloop van 1,5 jaar. Valt u telefoon vaak plotseling uit? Of is de batterij al na een paar belletjes toe aan een oplaadbeurt? Misschien is het dan tijd om de accu te vervangen. Een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers.

Just Phones heeft voor elke model en elk merk een geschikte batterij. Zo bent u weer bereikbaar en kunt u naar hartenlust en zonder zorgen bellen.

moederbord sjabloon

Exclusieve moederbord reparatie

Een moederboord is een complex maar essentieel element van uw smartphone. Laat het daarom aan de kenners van Just Phones over om die te repareren. Wij hebben een ervaren team die dat moeilijke klusje in een handomdraai voor u klaren.

In de regio Groningen zijn wij specialisten op dat gebied. Bij Just Phones bent u dus bij het juiste adres voor gespecialiseerde moederbordreparaties.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Google smartphone informatie

Google heeft haar eigen lijn met smartphones. Wat veel mensen niet weten, is dat de eerste smartphone van Google al in 2010 werd gelanceerd. Dit was de Nexus One. Inmiddels is Google bezig met de Pixel-lijn. Vanuit Just Phones ondersteunen wij de Google Pixel 2, Pixel 3, Pixel 4 en Pixel 5. Het merk Google heeft een relatief duur imago, maar levert ook al jaren de beste prestaties. De Google smartphones draaien op Android.

Reparatie Google smartphones

Krijgt u te maken met een technisch of fysiek defect aan uw Google smartphone? Dat wilt u het liefst zo snel mogelijk opgelost hebben. Het opsturen van een smartphone kan echter veel tijd in beslag nemen, en zonder verzekering krijg je ook geen vervangend toestel. Het kan sneller, en dat met dezelfde of zelfs betere ondersteuning. Wij kunnen uw Google smartphone repareren met officiële Google onderdelen, waardoor deze weer als vanouds functioneert.

Schermreparatie Google smartphone

Een beschadiging aan het scherm van uw smartphone kan erg vervelend zijn. Wilt u het toestel zelf wel houden, maar begint de barst in het scherm u tegen te staan? Dan kunt u voor een schermreparatie langskomen bij Just Phones. Wij beschikken over officiële Google smartphone schermen.

Moederbord reparaties

Bij een defect moederbord presteert uw smartphone matig of zelfs helemaal niet. U denkt misschien dat dit ligt aan het scherm, maar het probleem kan zich ook dieper in uw smartphone bevinden. Voor een moederbord reparatie in Groningen bezoekt u Just Phones. Onze monteurs helpen u graag.

Nieuwe batterij smartphone

De batterij van de Google smartphone staat goed bekend, maar na verloop van tijd kunnen de prestaties afnemen. Ook kan de batterij om een andere, vaak technische reden slecht presteren. Wij kunnen de batterij van uw Google smartphone voordelig voor u vervangen, waardoor u de gehele dag kunt genieten van een lange batterijduur.

Ook wanneer uw mobiel niet meer goed kan opladen, helpen we u graag. Problemen rondom de dock of het oplaadsnoer lossen we direct voor u op.

Google smartphone reparaties Groningen

Een smartphone van Google laten repareren in Groningen? Dat doet u bij ons. Wij werken met officiële onderdelen. Onze monteurs staan elke dag van de week voor u klaar in winkelcentrum Paddepoel. Vermoedt u een defect met betrekking tot uw smartphone? U kunt ook vrijblijvend binnenlopen. Wilt u een reparatie aanmelden? Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Menu