Oppo reparatie

Oppo reparatie service Groningen

De Oppo smartphone wordt gemaakt in China. De fabrikant is nog niet al te lang actief op de Nederlandse markt, en toch hebben ze al een prima marktaandeel opgebouwd. Heeft u zelf een Oppo smartphone en krijgt u te maken met een defect? Dan kunt u vertrouwen op de hoogwaardige service van Just Phones. Voor Oppo reparaties in Groningen kunt u ons elke dag van de week bezoeken. Maak kennis met onze service.

Momenteel ondersteunen we de volgende Oppo modellen

Oppo

  • A5
  • A9
  • A52
  • A72
waterschade

Eerste hulp bij waterschade

Een telefoon is een gebruiksvoorwerp. Elke dag gaat uw trouwe toestel met u mee. Dat betekent dat vocht ook een probleem is waar uw smartphone last van kan ondervinden. Waterschade is altijd slecht voor elektronische apparaten.

Gelukkig weet Just Phones ook de problemen te fixen die voortkomen uit waterschade. Neem contact met ons op voor advies en wij helpen u met alle plezier verder.

Laadprobleem sjabloon

Fixen van terugkerende oplaadproblemen

Naast de accu kan uw smartphone ook problemen ondervinden tijdens het opladen. Het is mogelijk dat het oplaadpunt (ook wel dock-connector/lightning-connector genoemd) van uw telefoon moet worden gecontroleerd.

Just Phones checkt in dat geval alles grondig en vervangt indien nodig het oplaadpunt van uw smartphone. In zo’n situatie is het mogelijk dat de microfoon ook moet worden vervangen. Vraag onze experts om advies.

batterij sjabloon

Oude batterij vervangen

De accu van uw smartphone is het kloppende hart van uw toestel. Normaal heeft een batterij een levensloop van 1,5 jaar. Valt u telefoon vaak plotseling uit? Of is de batterij al na een paar belletjes toe aan een oplaadbeurt? Misschien is het dan tijd om de accu te vervangen. Een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers.

Just Phones heeft voor elke model en elk merk een geschikte batterij. Zo bent u weer bereikbaar en kunt u naar hartenlust en zonder zorgen bellen.

moederbord sjabloon

Exclusieve moederbord reparatie

Een moederboord is een complex maar essentieel element van uw smartphone. Laat het daarom aan de kenners van Just Phones over om die te repareren. Wij hebben een ervaren team die dat moeilijke klusje in een handomdraai voor u klaren.

In de regio Groningen zijn wij specialisten op dat gebied. Bij Just Phones bent u dus bij het juiste adres voor gespecialiseerde moederbordreparaties.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Oppo service Groningen

Heeft u te maken met een hardware of software issue bij uw Oppo smartphone? Dan helpen onze monteurs u graag. Dat doen we altijd met officiële onderdelen van het merk Oppo. Daarmee bent u verzekerd van erkende en professionele ondersteuning. Stel dat uw mobiel niet meer kan opladen, de batterij snel leegloopt of het scherm kapot is gegaan; in al deze gevallen kunt u ons bezoeken. Vaak is een reparatie van de Oppo smartphone al binnen 30 minuten afgerond. U staat dus zomaar weer buiten met een perfect functionerende smartphone. Wel zo fijn.

Schermbeschadiging Oppo

Een kleine barst op het beeldscherm van uw Oppo smartphone kan het gebruiksgemak van je smartphone behoorlijk verpesten. Tegelijk kan de barst zich verder uitbreiden, en dat wilt u niet. Wilt u het ultieme gebruiksgemak van uw bestaande toestel weer herbeleven? Dan kunnen we u bij Just Phones op maat bedienen. We vervangen het scherm met een origineel Oppo scherm, waarmee uw smartphone weer de maximale prestaties levert.

Moederbord reparatie

Het moederbord van een smartphone is verantwoordelijk voor diverse essentiële processen. Speelt er een probleem rondom het moederbord, dan presteert uw mobiele telefoon als geheel een stuk minder. Of, op termijn helemaal niet meer. Reden genoeg om voor een moederbord reparatie van Oppo in Groningen langs te komen bij Just Phones. We staan voor u klaar.

Oplaadproblemen oplossen

Loopt uw batterij snel leeg, wil de smartphone niet meer goed opladen of wordt de batterij extreem warm tijdens frequent gebruik? Dit zijn allemaal indicaties van batterijproblemen. Tijdens een bezoek aan onze winkel zullen we eerst troubleshooten om mogelijke laagdrempelige oplossingen aan te dragen. Lost dit het probleem niet op, dan zullen we een test uitvoeren om de capaciteit van de batterij te meten. Mocht het vereist zijn, dan zullen we de batterij vervangen met een originele Oppo batterij.

Oppo reparatie in Groningen

Bent u de eigenaar van een Oppo, en krijgt u te maken met een hard- of software defect? Kom dan langs bij Just Phones in Groningen. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen en ondersteunen verschillende Oppo modellen. Onze service is snel, vakkundig en effectief. Voor spoed kunt u direct bij ons binnenlopen. Wilt u een Oppo reparatie inplannen? Maak dan direct een afspraak en we zien u binnenkort.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Menu