iPad reparatie

iPad reparatie in Groningen

Voor de reparatie van iPads zijn wij de beste optie in de regio Groningen. Heeft uw iPad een kapot scherm of is de batterij aan vervanging toe? Laat het over aan onze specialisten om het voor u te fixen.

Meest voorkomende reparaties

De iPad is in de afgelopen jaren steeds belangrijker worden. Functionaliteiten waarbij de telefoon tekortschiet kunnen op de iPad uitgevoerd worden. Denk hierbij aan het lezen van een boek of om de agenda te checken. Wij hebben in de afgelopen jaren al veel iPads mogen repareren. Hieronder hebben we de meest verkopende reparaties op een rijtje gezet.

tablet scherm reparatie

Scherm vervangen

De iPad wordt vaak onderweg gebruikt. Om die reden zien we vaak mensen langskomen met een kapot scherm. Wij zorgen voor vakkundige reparatie en u kunt snel weer gebruikmaken van uw apparaat. Wij vervangen het touchscreen en het LCD-scherm, zodat die weer goed functioneert. Maak een afspraak via de website of kom bij ons langs in de winkel.

Laadprobleem sjabloon

Speaker vervangen

Hoort u het geluid niet goed meer? Dan is de speaker van uw apparaat niet goed meer. Dit kan op te lossen zijn door de stof en viezigheid weg te halen. Wanneer dat niet voldoende is, is het beter om de speaker door ons te laten repareren.

tabblet batterij sjabloon

Batterij vervangen

Over het algemeen heeft de accu van een iPad een levensduur van 1,5 jaar. Daarna kan de batterij van uw iPad sneller leeglopen. In dat geval moet u denken aan vervanging. Neem uw apparaat mee naar Just Phones voor een controle. Wij gaan grondig onderzoeken waar het probleem zit. Als het probleem ligt bij de batterij dan zullen we deze vervangen, mocht het ergens anders doorkomen. Dan informeren wij u hierover en bespreken we de opties. Het vervangen van de batterij zal ten goede komen aan de levensduur van uw apparaat.

reparatie sjabloon

Oplaadpoort vervangen

Is het oplaadgedeelte beschadigd of vervuild? Dit kan ervoor zorgen dat uw iPad niet meer goed oplaadt. Wij kunnen de Lightning connector van uw apparaat vervangen.

Bent u op zoek naar een iPad reparatie winkel in Groningen? Kom langs bij Just Phones. Wij repareren uw iPad snel en vakkundig. Zo kunt u snel weer genieten van alle functionaliteiten, en dat zonder dat u te veel betaalt. Reparaties worden in veel gevallen gedekt onder de verzekering. Wacht niet te lang bij een fysiek of technisch defect aan uw iPad, laat deze repareren door ons.

Dé reparateur van Groningen

Het scherm gebarsten, de speaker kapot of problemen met opladen: het zorgt ervoor dat u niet meer zorgeloos op uw iPad kunt zitten. Laat uw apparaat repareren in Groningen. Een klein defect kan zomaar gebeuren; gelukkig kunnen wij u van dienst zien. Onze erkende specialisten zetten hun expertise en kennis in om uw iPad te repareren naar de oude staat.

Hoe lang duurt een reparatie?

Een iPad reparatie is bij ons vaak binnen 30 minuten afgerond. Tijdens de reparatie kunt u een rondje maken door winkelcentrum Paddepoel. Uiteraard bent u van harte welkom om te wachten in onze winkel met een kop koffie.

Verzekerd tegen reparaties?

In veel gevallen bent u als particulier of bedrijf verzekerd tegen schade en reparaties. Ook bieden wij korting aan voor studenten. Ontdek onze veelzijdige mogelijkheden.

Jarenlange ervaring in iPad reparaties

Met ruim 10 jaar ervaring bent u bij ons niet alleen verzekerd bij reparaties van uw iPad, maar ook verzekerd van het beste resultaat.

Menu