Motorola reparatie

Motorola reparatie

Als allround en ervaren reparatie service in Groningen kan Just Phones u helpen bij alle typen reparatie. Ervaart u een probleem met uw Motorola en bent u op zoek naar een erkende plek voor Motorola reparaties? Loop eens bij ons naar binnen. We kunnen u in de meeste gevallen binnen een uur verder helpen. Ontdek alles over onze service.

Onze ondersteuning voor Motorola

Motorola

  • Motorola Moto G5
  • Motorola Moto Z Play
  • Motorola Moto One Action
  • Motorola Moto One Zoom
waterschade

Eerste hulp bij waterschade

Een telefoon is een gebruiksvoorwerp. Elke dag gaat uw trouwe toestel met u mee. Dat betekent dat vocht ook een probleem is waar uw smartphone last van kan ondervinden. Waterschade is altijd slecht voor elektronische apparaten.

Gelukkig weet Just Phones ook de problemen te fixen die voortkomen uit waterschade. Neem contact met ons op voor advies en wij helpen u met alle plezier verder.

Laadprobleem sjabloon

Fixen van terugkerende oplaadproblemen

Naast de accu kan uw smartphone ook problemen ondervinden tijdens het opladen. Het is mogelijk dat het oplaadpunt (ook wel dock-connector/lightning-connector genoemd) van uw telefoon moet worden gecontroleerd.

Just Phones checkt in dat geval alles grondig en vervangt indien nodig het oplaadpunt van uw smartphone. In zo’n situatie is het mogelijk dat de microfoon ook moet worden vervangen. Vraag onze experts om advies.

batterij sjabloon

Oude batterij vervangen

De accu van uw smartphone is het kloppende hart van uw toestel. Normaal heeft een batterij een levensloop van 1,5 jaar. Valt u telefoon vaak plotseling uit? Of is de batterij al na een paar belletjes toe aan een oplaadbeurt? Misschien is het dan tijd om de accu te vervangen. Een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers.

Just Phones heeft voor elke model en elk merk een geschikte batterij. Zo bent u weer bereikbaar en kunt u naar hartenlust en zonder zorgen bellen.

moederbord sjabloon

Exclusieve moederbord reparatie

Een moederboord is een complex maar essentieel element van uw smartphone. Laat het daarom aan de kenners van Just Phones over om die te repareren. Wij hebben een ervaren team die dat moeilijke klusje in een handomdraai voor u klaren.

In de regio Groningen zijn wij specialisten op dat gebied. Bij Just Phones bent u dus bij het juiste adres voor gespecialiseerde moederbordreparaties.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Motorola reparatie laten uitvoeren in Groningen? Motorola is een Amerikaans merk. Binnen Nederland zijn er duizenden gebruikers van deze smartphone, en dus vindt u bij Just Phones uitgebreide ondersteuning bij hardware of software problemen. Denk aan beschadigingen aan het scherm, oplaadproblemen, waterschade of issues met betrekking tot het moederbord. Diverse problemen waar u graag adequate ondersteuning voor wilt ontvangen. Voor een Motorola reparatie in Groningen bent u welkom bij Just Phones.

Motorola reparatie Groningen

Bij Just Phones maken we uitsluitend gebruik van originele en door Motorola goed gekeurde materialen. Daarmee bent u verzekerd van de optimale service. Heeft u een probleem rondom de hardware of software van uw Motorola smartphone, dan kunt u bij Just Phones binnenlopen. Onze specialisten gaan graag aan de slag. Vaak is een Motorola reparatie al binnen 30 minuten klaar, afhankelijk van de case. Lukt dit niet en hebben we meer tijd voor een reparatie, dan zullen we dit altijd met u communiceren.

Ondersteuning voor Motorola toestellen

Motorola heeft in Nederland behoorlijk aantal zakelijke en particuliere gebruikers. U profiteert bij ons altijd van uitgebreide service mogelijkheden. Ontdek alles over onze ondersteuning bij Motorola reparaties in Groningen.

Repareren of scherm vervangen

Schade aan het scherm van uw smartphone is altijd nadelig voor het gebruiksgemak. Is de barst te groot geworden, dan kunt u deze het beste laten repareren. Afhankelijk van de situatie kiezen we vaak voor het vervangen van uw scherm. We doen dit bij Just Phones uitsluitend met de door Motorola goedgekeurde materialen.

Service bij waterschade

Een Motorola met waterschade? Dan moet u snel handelen. Onder bepaalde omstandigheden is uw smartphone namelijk nog te redden. Zit u met de handen in het haar? Kom dan langs op onze fysieke vestiging. We doen er alles aan om uw toestel met waterschade te herstellen.

Batterij Motorola vervangen

Een oude batterij of slechte prestaties van de accu: het zijn veelvoorkomende gevallen die u gebruiksplezier niet ten goede komen. Wilt u nog langer kunnen genieten van uw bestaande toestel? Dan kunt u desgewenst de batterij van de Motorola laten vervangen. Uw accuduur krijgt daardoor een flinke impuls, en ook de prestaties van uw toestel krijgen een algehele boost.

Ook voor andere problemen kunt u ons altijd bereiken. Dit kan liggen binnen het moederbord van de Motorola, of bij slechte prestaties van het systeem. We ondersteunen en ontzorgen u volledig.

Motorola reparatie service

Op zoek naar een erkende Motorola reparatie winkel in Groningen? Dan helpen we u graag verder. We maken gebruik van een uitgebreide service in smartphone reparaties. U kunt ons vinden in de fysieke winkel in winkelcentrum Paddepoel, Groningen. Een afspraak maken kan online, en tegelijk kunt u ook zonder afspraak bij ons binnen komen lopen. Ontdek hoe we uw Motorola reparatie snel en vakkundig uitvoeren, en kom langs bij Just Phones.

Menu