Samsung tablet reparatie

Samsung tablet reparatie

Just Phones is meer dan alleen smartphones. Voor de reparatie van uw Samsung tablet in Groningen zijn wij ook de beste optie. Bevalt uw huidige device goed, maar Is het scherm van uw tablet beschadigd of is de batterij aan vervanging toe? Reparatie en onderhoud van Samsung tablets kan u veel geld doen besparen. Laat het over aan de specialisten van Just Phones. Wij controleren uw tablet en zorgen ervoor dat deze weer als vanouds functioneert.

Just Phones is uw Samsung specialist in Groningen. Ook voor een Samsung telefoon reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

tablet scherm reparatie

Scherm repareren

Uw scherm is kapot. Wat nu? Bij Just Phones zorgen wij dat uw iPad of tablet er weer als nieuw uitziet.

Wij vervangen het touchscreen en het LCD-scherm van uw ipad of tablet. Zo heeft u weer een functionerend apparaat.

tabblet batterij sjabloon

Batterij vervangen

De batterij van uw tablet of iPad kan op een gegeven moment sneller leeglopen. In dat geval moet u denken aan vervanging. Neem uw iPad of tablet mee naar Just Phone voor een controle. Wij hebben genoeg accu’s op voorraad liggen en vervangen indien nodig de batterij. De levensloop van uw tablet is zo verlengd en u bent verzekerd van een goed werkende tablet.

reparatie sjabloon

Oplaadpoort vervangen

Is het oplaadgedeelte van uw toestel beschadigd of vervuild? Dit kan ervoor zorgen dadt uw toestel niet meer goed oplaadt of herkend wordt via de computer. Wij kunnen de MicroUSB, Tpye-C of Lightning connector van uw toestel vervangen.

Laadprobleem sjabloon

Hoorspeaker vervanger

Hoort u de ander tijdens een telefoongesprek niet goed of helemaal niet meer? Of is er een ruis in het geluid? Dan vervangen we de hoorspeaker van uw toestel voor u.

Tablet reparatie in Groningen

Bent u voor uw Samsung tablet reparatie op zoek naar een specialist in Groningen? Dan helpen wij u graag. Inmiddels beschikken ruim 10 miljoen Nederlanders over een eigen tablet. De Android tablets van Samsung vormen hierbinnen een aanzienlijke groep. Bent u ook de eigenaar van een Samsung tablet en ervaart u problemen met uw device? Kom langs bij Just Phones. Wij voeren een diagnostische test uit op de tablet, en signaleren wat er mis is. Vervolgens gaan we direct over op reparatie. U hoeft uw toestel niet langer dan noodzakelijk te missen.

Heeft u alle benodigde stappen al uitgevoerd, alvorens u overgaat tot service, onderhoud en reparatie? Mogelijk is het probleem daarmee al verholpen. Dit maakt service overbodig en kan u tijd en geld besparen. Uiteraard mag u ‘gewoon’ bij ons langskomen. We kunnen vrijblijvend alle stappen doorlopen, aansluitend op het probleem, en daarmee het defect detecteren en soms zelfs makkelijk verhelpen. Kom langs en ontdek de mogelijkheden van onze Samsung tablet service.

Samsung tablet reparatie

Hardware defecten

Hardware defecten ziet u in de regel aan de oppervlakte van uw tablet. Het gaat dan bijvoorbeeld om krassen of een barst op het Samsung tablet beeldscherm. Ook kan de cover van de tablet beschadigd zijn of de thuisknop niet meer functioneel zijn. In dat laatste geval kan het echter zowel een hardware- als software issue betreffen. Tot slot valt de accu van tablets ook onder hardware. Loopt de batterij van uw tablet sneller leeg dan u mag verwachten of heeft u oplaadproblemen? Hardware defecten aan uw Samsung tablet lossen we vakkundig en snel op, uiteraard met de originele onderdelen van Samsung.

Software issues verhelpen   

Een Samsung tablet staat voor hoogwaardige kwaliteit. Desondanks kunnen er binnen de software kleine of grotere problemen ontstaan. Dit gebeurt bijvoorbeeld naar aanleiding van een update of bij het installeren van de software. Zorg er daarom altijd voor dat u een recente back-up maakt van uw gegevens, zodat u hier bij problemen altijd op terug kunt vallen. Mogelijk moeten we u namelijk aanraden om uw toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Vaak geen probleem, zolang u maar de beschikking heeft over een back-up.

Is het probleem nog niet opgelost? Onze technische ondersteuning staat voor u klaar.

Samsung tablet service

Onderhoud of reparaties aan uw tablet in Groningen? Wij helpen u graag. U kunt bij ons altijd online een afspraak maken of binnenlopen wanneer u dat uitkomt. Onze medewerkers staan graag klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bezoek ons in Winkelcentrum Paddepoel, Groningen.

Menu