LG smartphone reparatie

LG smartphone reparatie

Naast de gangbare merken zijn er op dit moment veel nieuwe en kleine merken actief. Als een ervaren verkoper is Just Phones op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de smartphone markt. Wij proberen daarom in de reparatie van zo veel mogelijk merken en modellen te voorzien.

Ontdek onze LG smartphone reparatie service. We beschikken over authentieke materialen, waarmee we fysieke defecten verhelpen. Ook voor technische vraagstukken bent u bij ons op de juiste plek.

We ondersteunen momenteel de volgende LG smartphone modellen

LG

  • LG K50s
  • LG Q6
  • LG G3
  • LG V30
waterschade

Eerste hulp bij waterschade

Een telefoon is een gebruiksvoorwerp. Elke dag gaat uw trouwe toestel met u mee. Dat betekent dat vocht ook een probleem is waar uw smartphone last van kan ondervinden. Waterschade is altijd slecht voor elektronische apparaten.

Gelukkig weet Just Phones ook de problemen te fixen die voortkomen uit waterschade. Neem contact met ons op voor advies en wij helpen u met alle plezier verder.

Laadprobleem sjabloon

Fixen van terugkerende oplaadproblemen

Naast de accu kan uw smartphone ook problemen ondervinden tijdens het opladen. Het is mogelijk dat het oplaadpunt (ook wel dock-connector/lightning-connector genoemd) van uw telefoon moet worden gecontroleerd.

Just Phones checkt in dat geval alles grondig en vervangt indien nodig het oplaadpunt van uw smartphone. In zo’n situatie is het mogelijk dat de microfoon ook moet worden vervangen. Vraag onze experts om advies.

batterij sjabloon

Oude batterij vervangen

De accu van uw smartphone is het kloppende hart van uw toestel. Normaal heeft een batterij een levensloop van 1,5 jaar. Valt u telefoon vaak plotseling uit? Of is de batterij al na een paar belletjes toe aan een oplaadbeurt? Misschien is het dan tijd om de accu te vervangen. Een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers.

Just Phones heeft voor elke model en elk merk een geschikte batterij. Zo bent u weer bereikbaar en kunt u naar hartenlust en zonder zorgen bellen.

moederbord sjabloon

Exclusieve moederbord reparatie

Een moederboord is een complex maar essentieel element van uw smartphone. Laat het daarom aan de kenners van Just Phones over om die te repareren. Wij hebben een ervaren team die dat moeilijke klusje in een handomdraai voor u klaren.

In de regio Groningen zijn wij specialisten op dat gebied. Bij Just Phones bent u dus bij het juiste adres voor gespecialiseerde moederbordreparaties.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Hard- of softwareproblemen op uw LG smartphone, en ben je op zoek naar een vestiging voor LG reparatie in Groningen? Loop dan eens binnen bij Just Phones. Onze specialisten staan elke dag van de week klaar om u te helpen bij telefoon reparaties. Word je LG smartphone langzamer, gaat de accu sneller leeg of heb je hardware beschadigingen? We kunnen je snel en vakkundig helpen bij de reparatie van LG smartphones. Vaak is je toestel al binnen 30 minuten klaar. Ontdek wat we doen.

LG smartphone reparatie Groningen

Hoewel LG per juli 2021 is gestopt met het fabriceren van mobiele telefoons, zijn er nog altijd een groot aantal smartphones van dit merk in omloop. Dat betekent dat we de komende jaren nog dezelfde hoogwaardige service voor LG smartphones zullen blijven bieden. We maken gebruik van authentieke materialen, bijvoorbeeld wanneer uw scherm of batterij vervangen moet worden. Onze specialisten doen er alles aan om jouw smartphone snel en vakkundig te  repareren. Dat doen we vaak al binnen 30 minuten nadat u het toestel bij ons binnen heeft gebracht.

De focus ligt daarbij op de hoogste kwaliteit. Kom voor LG reparaties in Groningen langs bij Just Phones.

Ondersteuning voor LG smartphones

Onze ondersteuning voor smartphones van het merk LG gaat ver. We maken gebruik van hoogwaardige apparatuur bij het diagnosticeren van uw toestel, en herstellen deze met dezelfde erkende materialen. We ondersteunen tevens vrijwel alle modellen van LG. Ontdek wat we doen.

Batterij vervangen

De kans met de problemen met de accu neemt bij smartphones naar verloop van tijd toe. Neemt de levensduur van de batterij sterk af, of ervaart u problemen bij het opladen van uw toestel? Dan kunt u de batterij van LG laten vervangen bij Just Phones. Daarmee voorkomt u tevens dat uw mobiel sterk opwarmt bij frequent gebruik.

Waterschade

Een LG met waterschade? Dat is erg vervelend. Wilt u uw toestel redden? Dan moet u zo snel mogelijk actie ondernemen. U kunt desgewenst zonder afspraak bij ons binnen komen lopen, zodat we direct in actie kunnen nemen. Daarmee is de kans het grootst dat we de waterschade effectief kunnen oplossen.

Schermreparatie

Een barst in het scherm van de LG smartphone, dat kan uw gebruiksgemak drastisch verlagen. In de meeste gevallen moeten we bij de reparatie van het scherm uw volledige scherm vervangen. Gelukkig beschikken we over originele onderdelen, waardoor u na reparatie over een sterk en authentiek LG scherm beschikt. Dat doen we snel en precies.

Reparatie LG toestellen

Op zoek naar een betrouwbare LG smartphone reparatie winkel in Groningen? Kom gewoon eens binnenlopen, we helpen u graag bij hardware en software problemen op uw toestel. LG toestellen ontvangen bij ons de volledige ondersteuning. Is een reparatie voor u te duur, dan zullen we dit open en eerlijk met u communiceren. U kunt bij Just Phones uw toestel ook inruilen voor een nieuw exemplaar. Zo bieden we de optimale service en maatwerk in onze dienstverlening voor klanten met een LG.

Menu