Microsoft smartphone reparatie

Microsoft smartphone reparatie service

Bent u de eigenaar van een Microsoft smartphone en ervaart u problemen? Fysieke of technische issues kunnen we vaak ter plekke oplossen. Zelfs binnen 30 minuten. Denk aan een barst in het beeldscherm of een defect aan het moederbord. Kom langs en ervaar de voordelen van onze erkende service.

Voor deze Microsoft smartphone modellen bieden wij onze diensten aan

Microsoft

  • Microsoft Lumia 640
  • Microsoft Lumia 640 XL
  • Microsoft Lumia 650
  • Microsoft Lumia 950
waterschade

Eerste hulp bij waterschade

Een telefoon is een gebruiksvoorwerp. Elke dag gaat uw trouwe toestel met u mee. Dat betekent dat vocht ook een probleem is waar uw smartphone last van kan ondervinden. Waterschade is altijd slecht voor elektronische apparaten.

Gelukkig weet Just Phones ook de problemen te fixen die voortkomen uit waterschade. Neem contact met ons op voor advies en wij helpen u met alle plezier verder.

Laadprobleem sjabloon

Fixen van terugkerende oplaadproblemen

Naast de accu kan uw smartphone ook problemen ondervinden tijdens het opladen. Het is mogelijk dat het oplaadpunt (ook wel dock-connector/lightning-connector genoemd) van uw telefoon moet worden gecontroleerd.

Just Phones checkt in dat geval alles grondig en vervangt indien nodig het oplaadpunt van uw smartphone. In zo’n situatie is het mogelijk dat de microfoon ook moet worden vervangen. Vraag onze experts om advies.

batterij sjabloon

Oude batterij vervangen

De accu van uw smartphone is het kloppende hart van uw toestel. Normaal heeft een batterij een levensloop van 1,5 jaar. Valt u telefoon vaak plotseling uit? Of is de batterij al na een paar belletjes toe aan een oplaadbeurt? Misschien is het dan tijd om de accu te vervangen. Een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers.

Just Phones heeft voor elke model en elk merk een geschikte batterij. Zo bent u weer bereikbaar en kunt u naar hartenlust en zonder zorgen bellen.

moederbord sjabloon

Exclusieve moederbord reparatie

Een moederboord is een complex maar essentieel element van uw smartphone. Laat het daarom aan de kenners van Just Phones over om die te repareren. Wij hebben een ervaren team die dat moeilijke klusje in een handomdraai voor u klaren.

In de regio Groningen zijn wij specialisten op dat gebied. Bij Just Phones bent u dus bij het juiste adres voor gespecialiseerde moederbordreparaties.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Wilt u uw Microsoft smartphone laten repareren in Groningen? Kom dan langs bij Just Phones. Onze specialisten werken nauwkeurig en snel. Een hardware of software issue is vaak al binnen 30 minuten afgerond. Mocht het langer duren, dan zullen we dit met u communiceren. Bij de reparatie van een Microsoft smartphone maken we gebruik van originele onderdelen. Dat betekent dat u binnen onze service verzekerd bent van de juiste hulp.

Reparatie Microsoft smartphone

Is het scherm van uw Microsoft smartphone gebarsten, of kunt u uw toestel niet meer opladen? Dat zijn problemen die u zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. De specialisten van Just Phones helpen u direct, zonder concessies. Dat zorgt ervoor dat u op zeer korte termijn alweer kunt beschikken over de volledige functionaliteit van uw toestel. In bovenstaand overzicht vindt u een overzicht met toestellen die we bij Just Phones ondersteunen. Wilt u langskomen? U kunt gewoon binnenlopen of online een afspraak maken voor een bezoek aan onze fysieke vestiging.

Ondersteuning Microsoft smartphones

Smartphones van Microsoft zijn in opkomst. Bij Just Phones beschikken we over alle apparatuur en materialen om u rondom een reparatie volledig te kunnen ontzorgen. We gebruiken originele onderdelen, waardoor uw mobiele telefoon na reparatie weer als nieuw is. Welke ondersteuning bieden we aan rondom Microsoft smartphones?

Schermreparatie

Een barst of klein scheurtje in het scherm is vervelend, en kan op termijn zelfs gevaarlijk zijn. Voor de reparatie van uw scherm bent u bij Just Phones op de juiste plek. Een schermreparatie voor Microsoft smartphones is onze expertise. In de meeste gevallen is dit binnen 30 minuten gebeurd. Zo beschikt uw Microsoft smartphone weer over een glad, solide en stevig scherm.

Waterschade

Is uw Microsoft smartphone in het water gevallen? Door snel te handelen kunt u permanente schade voorkomen. Weet u niet precies hoe? Breng uw toestel dan direct langs bij Just Phones. Wij beschikken over het juiste materiaal om uw toestel waar op te lappen. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken, en kunt gewoon bij ons naar binnen lopen in winkelcentrum Paddepoel, Groningen.

Batterij vervangen

De batterij vormt een wezenlijk onderdeel van uw smartphone. Wanneer u problemen ervaart die spelen rondom de batterij, dan kunnen wij deze snel voor u herstellen. Problemen met betrekking tot de accu van uw Microsoft smartphone kunnen op diverse plekken spelen. Mogelijk kan je helemaal niet meer opladen, wordt je mobiel tijdens het opladen extreem warm of is je accu volledig kapot. In al deze én meer gevallen helpen we u graag met onze maatwerk service mogelijkheden.

Microsoft smartphone reparaties in Groningen

Woon je in Groningen of de omgeving, en ervaar je hard- of software problemen met uw Microsoft smartphone? Twijfel dan niet om bij ons binnen te lopen. Het gros van onze telefoon reparaties is binnen 30 minuten klaar, waarbij we uiteraard wel de focus leggen op kwaliteit. Duurt een reparatie langer, dan zullen we dit tijdig met u communiceren. Voor Microsoft smartphone service in Groningen bent u bij ons op de juiste plek.

Menu