Nokia reparatie

Nokia reparatie Groningen

Voor een Nokia reparatie in Groningen komt u langs bij Just Phones. Een technisch of fysiek defect aan uw smartphone wordt door onze technici op locatie opgelost. Vaak sta je binnen een half uur alweer buiten. We gebruiken voor onze reparaties uitsluitend authentieke onderdelen, zoals bij het vervangen van het scherm of het herstellen van een moederboard. Onze service is snel en voordelig. In vrijwel alle gevallen goedkoper dan het opsturen van uw smartphone. Ontdek het bij Just Phones.

Ondersteuning Nokia modellen

Nokia

  • Nokia 2.2
  • Nokia 3
  • Nokia 5
  • Nokia 6
waterschade

Eerste hulp bij waterschade

Een telefoon is een gebruiksvoorwerp. Elke dag gaat uw trouwe toestel met u mee. Dat betekent dat vocht ook een probleem is waar uw smartphone last van kan ondervinden. Waterschade is altijd slecht voor elektronische apparaten.

Gelukkig weet Just Phones ook de problemen te fixen die voortkomen uit waterschade. Neem contact met ons op voor advies en wij helpen u met alle plezier verder.

Laadprobleem sjabloon

Fixen van terugkerende oplaadproblemen

Naast de accu kan uw smartphone ook problemen ondervinden tijdens het opladen. Het is mogelijk dat het oplaadpunt (ook wel dock-connector/lightning-connector genoemd) van uw telefoon moet worden gecontroleerd.

Just Phones checkt in dat geval alles grondig en vervangt indien nodig het oplaadpunt van uw smartphone. In zo’n situatie is het mogelijk dat de microfoon ook moet worden vervangen. Vraag onze experts om advies.

batterij sjabloon

Oude batterij vervangen

De accu van uw smartphone is het kloppende hart van uw toestel. Normaal heeft een batterij een levensloop van 1,5 jaar. Valt u telefoon vaak plotseling uit? Of is de batterij al na een paar belletjes toe aan een oplaadbeurt? Misschien is het dan tijd om de accu te vervangen. Een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers.

Just Phones heeft voor elke model en elk merk een geschikte batterij. Zo bent u weer bereikbaar en kunt u naar hartenlust en zonder zorgen bellen.

moederbord sjabloon

Exclusieve moederbord reparatie

Een moederboord is een complex maar essentieel element van uw smartphone. Laat het daarom aan de kenners van Just Phones over om die te repareren. Wij hebben een ervaren team die dat moeilijke klusje in een handomdraai voor u klaren.

In de regio Groningen zijn wij specialisten op dat gebied. Bij Just Phones bent u dus bij het juiste adres voor gespecialiseerde moederbordreparaties.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Informatie over Nokia

Het merk Nokia is bezig aan een revival. De oude modellen van de Nokia telefoon zijn bij de meeste mensen nog wel bekend, en tegenwoordig beschikt het Finse concern ook over een groot aantal hyper moderne smartphones. Kijk maar eens naar de Nokia 5 en 6. Top modellen die de beste ondersteuning verdienen. En om de levensduur van uw Nokia optimaal te benutten, is het prettig om te weten dat bij defecten uw smartphone niet altijd afgeschreven hoeft te worden. Reparatie en herstel lost vaak al veel op.

Nokia service Groningen

Ervaart u problemen met uw Nokia smartphone en bent u op korte termijn op zoek naar een servicecenter van Nokia in Groningen? Dan kunnen onze monteurs u verder helpen. Vaak kunt u ‘gewoon’ bij ons binnenlopen; we helpen u direct verder. Afhankelijk van het technische defect geven we u een indicatie van de tijd waarbinnen we de smartphone kunnen repareren. Is het defect groter dan verwacht, dan zullen we u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Zo weet u bij ons altijd precies waar u aan toe bent. Welke ondersteuning voor Nokia smartphones bieden we?

Schermreparatie

Een barst in het scherm van uw Nokia? Dat is niet alleen vervelend, maar kan ook gevaarlijk zijn. Het verdient aanbeveling om uw scherm te laten repareren. In Groningen bent u van harte welkom bij Just Phones. We vervangen het scherm met een authentiek en gloednieuw beeldscherm. Dat zorgt ervoor dat uw Nokia smartphone weer de gebruikelijke look & feel krijgt. Vaak duurt een schermreparatie niet langer dan 30 minuten.

Batterij vervangen

De batterij van een smartphone kan na verloop van tijd achteruit gaan. Loopt de batterij echter binnen een aantal uren terug richting de 0% of wordt uw Nokia telefoon heel warm, dan is er vermoedelijk meer aan de hand. Wilt u de smartphone graag behouden, dan kunt u de batterij laten vervangen bij Just Phones. Maak een afspraak of kom langs.

Service bij waterschade

Is uw smartphone in het water gevallen, dan is haast geboden. Waterschade hoeft lang niet altijd het einde van uw smartphone te betekenen, maar u moet snel handelen. Gelukkig kunt u zonder afspraak binnenlopen bij Just Phones in Paddepoel. We beschikken over de juiste tools om de schade als gevolg van waterschade zoveel mogelijk te beperken.

Nokia reparatie service in Groningen

Just Phones is dagelijks geopend voor Nokia reparaties in Groningen. Of u nou uit Stad zelf komt of uit het Ommeland, we helpen u graag. Dat doen we snel, vakkundig en met de beste materialen. Dat zorgt ervoor dat uw smartphone bij een technisch of fysiek defect nog jaren mee kan. Ontdek onze uitgebreide service voor Nokia smartphones in Groningen.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Menu