Over ons

Smartphone reparatie

Medewerkers met ervaring en een oog voor uw wensen

Het kiezen van een nieuw toestel en abonnement kan moeilijk zijn. Wij bij Just Phones begrijpen dat als geen ander. Er zijn veel verschillende merken die deel uitmaken van ons brede en diverse assortiment zoals Apple, Samsung, Nokia of Sony, LG, BlackBerry, HTC, Sony-Ericsson en Huawei. Onze experts helpen u graag op weg zodat u het perfecte toestel vindt dat bij u past.

Onze vakkundige monteurs staan altijd voor u klaar

Heeft uw favoriete smartphone een opknapbeurt nodig? Wij helpen u graag aan een nieuw scherm voor uw iPhone of een krachtige batterij voor uw Samsung toestel. Just Phones staat bekend als het beste reparatiebedrijf in Groningen. Wij hebben een solide reputatie die is voortgekomen uit jarenlange ervaring.

Voor elk merk vinden wij een gepaste oplossing. Maak direct een afspraak via ons handige online boekingssysteem. Kies het gewenste tijdstip uit en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Voor u het weet is uw geliefde smartphone weer als nieuw.

Opsturen sjabloon

Kapotte toestellen opsturen voor reparatie

Just Phones is niet alleen in de regio Groningen actief. Onze klantgerichte aanpak kunt u in heel Nederland ervaren door onze verzendservice.

Stuur u smartphone met een gebroken scherm op. Wij fixen uw toestel gelijk en zenden hem zo snel mogelijk retour. Lekker vlot en makkelijk.

reparatie sjabloon

Reparatie gedekt door verzekering

Wist u dat u verzekerd bent voor schade aan uw toestel als u een inboedelverzekering heeft? Wij controleren het voor u als u een offerte bij ons aanvraagt voor een reparatie. Een verzekeringsmaatschappij heeft een offerte van de reparatie nodig ter beoordeling. Neem contact met ons op en wij sturen u een offerte die u kunt gebruiken als bewijs.

Vergeet niet de factuur van de reparatie later naar uw verzekering te zenden. Handig toch? Zo wordt alles vergoed en heeft u weer een telefoon die tiptop in orde is.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Menu