Computer reparatie

Computerproblemen lossen we graag voor u op. Just Phones in Groningen staat dagelijks klaar om te helpen bij soft- en hardware problemen die zich voordoen op uw computer. We doen tegenwoordig veel met onze computer, daarom is het prettig om lokaal in Groningen directe service te ontvangen. Ook zonder afspraak kunt u Just Phones bezoeken in winkelcentrum Paddepoel.

Computer repareren in Groningen

Een computer kan jarenlang presteren zonder enige vorm van zichtbare gebreken. Zo is het goed mogelijk dat er op uw computer plotseling een probleem of defect optreedt. U wilt niet lang wachten op de reparatie van uw computer, maar direct het probleem verhelpen. Gelukkig sporen wij software problemen razendsnel op en repareren we deze direct. In de meeste gevallen werkt uw computer binnen 24 uur weer.

Heeft u problemen met uw computer en op zoek naar een reparateur? Wij adviseren eerlijk en transparant over de beste oplossing voor uw apparaat. Denk hierbij aan het installeren van software, het opschonen van uw computer of zelfs het upgraden van de hardware. Een veelvoorkomende upgrade van de hardware is het vervangen van een HDD harde schijf voor SSD. Ook het installeren van een office pakket voor bijvoorbeeld Word of PowerPoint doen we voor u in onze winkel in winkelcentrum Paddepoel.

Laptop reparatie

Veelvoorkomende reparaties

Veel mensen zijn in onze winkel geweest voor de reparatie van hun computer. We krijgen veel verschillende aanvragen en verzoeken binnen voor het repareren van een computer. Wij noemen hier een aantal veelvoorkomende reparaties, wellicht staat uw probleem ertussen. Mocht uw probleem niet in de lijst staan, wees niet getreurd. Wij bieden zowel soft- als hardware reparatie van computers aan, dus neem contact op of breng een bezoek aan onze winkel in Groningen. We doen ons best uw probleem op te lossen.

Computer sneller maken

Een slome computer maakt niemand gelukkig. Echter kan dit veelvoorkomende probleem vaak gemakkelijk opgelost worden. Er hoeft niet direct een nieuwe computer gekocht te worden. Uw computer opschonen is vaak al genoeg om deze sneller te maken. Met het doorlopen van de volgende stappen kunt u dit zelf oplossen.

Stap 1 Verminder het aantal opstartende programma’s

Bij het opstarten van uw computer zijn er allerlei programma’s die ook automatisch opstarten. Sommige van deze programma’s zijn nodig om uw computer draaiende te houden, maar veel programma’s zijn helemaal niet noodzakelijk. Zo kan het zijn dat uw mail automatisch opstart, super handig natuurlijk maar het maakt uw computer wel slomer.

Onder de instellingen van het taakbeheer vindt u het kopje ‘Opstarten’, hier krijgt u een overzicht van alle programma’s die samen met uw computer opstarten. Schakel hier onnodige programma’s uit.

Stap 2 Ruim je harde schijf op en verwijder onnodige bestanden

Als uw computer vol begint te raken, kan deze slomer worden. Een computer heeft vaak meerdere opslag schijven, vaak een C-schijf en een D-schijf. Op de schijf waar Windows staat geïnstalleerd wilt u altijd ruimte overhouden, anders wordt het systeem traag. Maak dus regelmatig uw harde schijf schoon en verwijder bestanden die u niet meer nodig heeft. Mocht uw harde schijf vol staan en u wilt deze bestanden niet verwijderen, kunt u er voor kiezen om een grotere of extra schijf aan te schaffen. Daarvoor kunt u bij ons langs komen in de winkel.

Stap 3 Vervang computer onderdelen

Hebben stap 1 en 2 uw probleem niet verholpen en is uw computer nog steeds sloom? Als het verwijderen van bestanden en opstartende programma’s niet uw computer sneller maken, kunt u er voor kiezen om onderdelen te vervangen. Kom langs bij Just Phones, wij onderzoeken de oorzaak van uw probleem en helpen bij het plaatsen van vervangende computer onderdelen.

Office pakket installeren

Het welbekende Office pakket laten installeren? Een office pakket, bestaande uit onder andere Word, Excel en PowerPoint, staat niet standaard op een computer. Dit Microsoft programmapakket valt onder software en installeren wij op aanvraag op uw computer in Groningen. Om gebruik te kunnen maken van het Office pakket heeft u een licentie nodig. Just Phones helpt u aan een licentie en installeert deze op uw computer.

Computer hardware

De kracht van uw computer wordt bepaald door de hardware waaruit deze bestaat. Welke grafische kaart bevat het systeem, welk moederbord is geïnstalleerd etc. De eenvoudigste manier om uw computer sneller te maken of te repareren is door deze hardware-onderdelen te vervangen en/of te upgraden. Een HDD vervangen voor SSD doet al wonderen voor de snelheid van uw computer.

Computer hulp

Vaak duurt een computer reparatie bij Just Phones slechts 1 dag, maar mocht het langer duren, dan zullen wij dit altijd duidelijk communiceren. Voor zowel hardware- als software problemen draaien wij onze hand niet om. Kortom, voor computer hulp kunt u terecht bij Just Phones. Door consistent te werken en herstelbeheer te optimaliseren komen we er snel achter waar het probleem zich bevindt. U bent uw computer nooit lang kwijt. Maak een afspraak of kom langs in onze winkel!

Computervirus

‘’Help, mijn computer heeft een virus.’’ Een verzoek die wij doorgaans vaak krijgen is om computervirussen te verwijderen. Als uw computer last heeft van een computervirus, kunt u het oplossen hiervan aan Just Phones overlaten. Naast installaties, reparaties en upgrades maken we ook uw apparaat virusvrij. Het is mogelijk dat zelfs met een anti-virus er een schadelijk bestand op uw computer terecht komt. Gelukkig kunt u in Groningen bij Just Phones terecht om uw computer virus te laten verwijderen. Maak vandaag nog een afspraak.

Reparatie via verzending

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Neem contact met ons op voor een reparatie en stuur uw computer op. Wij werken snel en effectief. Nadat wij uw apparaat hebben gerepareerd sturen wij het zo snel mogelijk weer retour.

Online afspraak maken

Een snelle reparatie van uw computer is altijd binnen handbereik. Maak direct een afspraak via onze handige tool en kies een tijdstip uit dat u schikt. Wij zien u vervolgens terug in onze winkel en gaan gelijk voor u  aan de slag. Vaak is de reparatie binnen een dag afgerond.

Menu