Computer reparatie

Wanneer u een computer probleem heeft helpt Just Phones u graag verder. Onze specialisten staan dagelijks klaar om u te helpen bij soft- en hardware problemen die zich voor kunnen doen op uw computer. We doen tegenwoordig veel met onze computer, het is daarom prettig om directe service te ontvangen wanneer er een probleem voordoet. U kunt Just Phones ook zonder afspraak bezoeken. We helpen u graag.

Computer repareren in Groningen

Een computer kan zonder problemen jarenlang presteren, maar plotseling van de ene op de andere dag een probleem hebben. U wilt niet lang hoeven wachten op de reparatie van uw computer. Gelukkig sporen wij software problemen razendsnel op en repareren deze direct. Vaak werkt uw computer binnen 24 uur weer.

Heeft u problemen met uw computer en bent u op zoek naar hulp? Wij adviseren eerlijk en transparant over de beste oplossing voor uw apparaat. Zo kunnen wij software installeren, uw computer opschonen en zelfs uw hardware upgraden. Zo vervangen wij vaak een HDD harde schijf voor SSD. Ook voor het installeren van een office pakket kunt u bij ons langs in winkelcentrum Paddepoel.

Laptop reparatie

Veelvoorkomende reparaties

Wij krijgen veel verschillende aanvragen binnen voor computerreparaties. Wij benoemen hier een aantal veelvoorkomende reparaties, wellicht kunt u uw probleem hierin vinden. Mocht uw probleem hier niet bij staan, wees niet getreurd! Wij bieden zowel soft- als hardware reparatie van computers, dus neem contact op om uw probleem te verhelpen.

Computer sneller maken

Een slome computer maakt niemand gelukkig. Echter kan dit veelvoorkomende probleem vaak gemakkelijk opgelost worden. Er hoeft niet direct een nieuwe computer gekocht te worden. Uw computer opschonen is vaak al genoeg om deze sneller te maken. Met het doorlopen van de volgende stappen kunt u dit zelf oplossen.

Stap 1 Verminder het aantal opstartende programma’s

Bij het opstarten van uw computer zijn er allerlei programma’s die ook automatisch opstarten. Sommige van deze programma’s zijn nodig om uw computer draaiende te houden, maar veel programma’s zijn helemaal niet noodzakelijk. Zo kan het zijn dat uw mail automatisch opstart, super handig natuurlijk maar het maakt uw computer wel slomer.
Onder de instellingen van het taakbeheer vindt u het kopje ‘Opstarten’, hier krijgt u een overzicht van alle programma’s die samen met uw computer opstarten. Schakel hier onnodige programma’s uit.

Stap 2 Ruim je harde schijf op en verwijder onnodige bestanden

Als uw computer vol begint te raken, kan deze slomer worden. Een computer heeft vaak meerdere opslag schijven, vaak een C-schijf en een D-schijf. Op de schijf waar Windows staat geïnstalleerd wilt u altijd ruimte overhouden, anders wordt het systeem traag. Maak dus regelmatig uw harde schijf schoon en verwijder bestanden die u niet meer nodig heeft. Mocht uw harde schijf vol staan en u wilt deze bestanden niet verwijderen, kunt u er voor kiezen om een grotere of extra schijf aan te schaffen.

Stap 3 Vervang computer onderdelen

Mocht het verminderen de programma’s en het verwijderen van bestanden uw computer niet in snelheid helpen, kunt u er voor kiezen om uw onderdelen te vervangen. Deze onderdelen kunt u aanschaffen en zelf in uw computer plaatsen als u daar kundig in bent. Just Phones kan dit ook voor u doen, heel graag zelfs. Wij helpen u bij het versnellen van uw computer en bieden eerlijk en transparant advies. Maak een afspraak en kom erachter hoe uw computer sneller kan worden.

Office pakket installeren

Iedereen is bekend met het Office pakket, bestaande uit o.a. Word, Excel en PowerPoint, maar hoe komt dit eigenlijk op uw computer? Deze Microsoft programma’s vallen onder software en installeren wij op aanvraag op uw computer. Voor het gebruik van het Office pakket heeft u een licentie nodig. Just Phones helpt u daarbij een installeert deze op uw computer.

Computer hardware

De kracht van uw computer wordt bepaald door de hardware waaruit deze bestaat. Welke grafische kaart bevat het systeem, welk moederbord is geïnstalleerd etc. De eenvoudigste manier om uw computer sneller te maken of te repareren is door deze hardware-onderdelen te vervangen en/of te upgraden. Een HDD vervangen voor SSD doet al wonderen voor de snelheid van uw computer.

Computer hulp

Vaak duurt een computer reparatie bij Just Phones slechts 1 dag, maar mocht het langer duren, dan zullen wij dit altijd duidelijk communiceren. Voor zowel hardware- als software problemen draaien wij onze hand niet om. Kortom, voor computer hulp kunt u terecht bij Just Phones. Door consistent te werken en herstelbeheer te optimaliseren komen we er snel achter waar het probleem zich bevindt. U bent uw computer nooit lang kwijt. Maak een afspraak of kom langs in onze winkel!

Computervirus

Als uw computer last heeft van een computervirus, kunt u deze aan Just Phones overlaten. Naast het installeren van besturingssystemen, software reparatie, upgrades en reparatie maken we ook uw apparaat virus vrij. Lang niet elk virus wordt onderschept door uw anti-virus en malware glipt ook wel eens langs de beveiliging. Gelukkig kunt u bij Just Phones terecht om uw computer virus te laten verwijderen. Maak snel een afspraak.

Reparatie via verzending

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Neem contact met ons op voor een reparatie en stuur uw computer op. Wij werken snel en effectief. Nadat wij uw apparaat hebben gerepareerd sturen wij het zo snel mogelijk weer retour.

Online afspraak maken

Een snelle reparatie van uw computer is altijd binnen handbereik. Maak direct een afspraak via onze handige tool en kies een tijdstip uit dat u schikt. Wij zien u vervolgens terug in onze winkel en gaan gelijk voor u  aan de slag. Vaak is de reparatie binnen een dag afgerond.

Menu