Sony smartphone reparatie

Sony smartphone reparatie Groningen

Sony is een grote technologie multinational uit Japan. Met de Sony Xperia heeft het bedrijf inmiddels al een aantal bekende modellen op de markt gebracht. Ook in Nederland is Sony inmiddels een grote speler. Krijg je te maken met een technisch en fysiek defect aan je smartphone van het merk Sony? Dan kan je in Groningen terecht bij Just Phones. Vaak is een reparatie al binnen 30 minuten afgerond. Ontdek alles over onze erkende service.

Ondersteuning Sony modellen

Sony

  • Sony Xperia Z5
  • Sony Xperia L1
  • Sony Xperia L4
  • Sony Xperia X Compact
waterschade

Eerste hulp bij waterschade

Een telefoon is een gebruiksvoorwerp. Elke dag gaat uw trouwe toestel met u mee. Dat betekent dat vocht ook een probleem is waar uw smartphone last van kan ondervinden. Waterschade is altijd slecht voor elektronische apparaten.

Gelukkig weet Just Phones ook de problemen te fixen die voortkomen uit waterschade. Neem contact met ons op voor advies en wij helpen u met alle plezier verder.

Laadprobleem sjabloon

Fixen van terugkerende oplaadproblemen

Naast de accu kan uw smartphone ook problemen ondervinden tijdens het opladen. Het is mogelijk dat het oplaadpunt (ook wel dock-connector/lightning-connector genoemd) van uw telefoon moet worden gecontroleerd.

Just Phones checkt in dat geval alles grondig en vervangt indien nodig het oplaadpunt van uw smartphone. In zo’n situatie is het mogelijk dat de microfoon ook moet worden vervangen. Vraag onze experts om advies.

batterij sjabloon

Oude batterij vervangen

De accu van uw smartphone is het kloppende hart van uw toestel. Normaal heeft een batterij een levensloop van 1,5 jaar. Valt u telefoon vaak plotseling uit? Of is de batterij al na een paar belletjes toe aan een oplaadbeurt? Misschien is het dan tijd om de accu te vervangen. Een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers.

Just Phones heeft voor elke model en elk merk een geschikte batterij. Zo bent u weer bereikbaar en kunt u naar hartenlust en zonder zorgen bellen.

moederbord sjabloon

Exclusieve moederbord reparatie

Een moederboord is een complex maar essentieel element van uw smartphone. Laat het daarom aan de kenners van Just Phones over om die te repareren. Wij hebben een ervaren team die dat moeilijke klusje in een handomdraai voor u klaren.

In de regio Groningen zijn wij specialisten op dat gebied. Bij Just Phones bent u dus bij het juiste adres voor gespecialiseerde moederbordreparaties.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Sony reparatie service Groningen

Een technisch of fysiek defect aan de smartphone is helaas niet altijd te voorkomen. Heb je een barst in je beeldscherm, functioneert de batterij minder goed dan voorheen of heb je het vermoeden dat er technische issues spelen? Onze monteurs helpen je graag. Ongeacht de aard van het probleem, kunt u bij ons langskomen voor uitgebreide service mogelijkheden. We adviseren u vrijblijvend over de beste service, passend bij de kwaal. Een Sony smartphone reparatie is bij ons in goede handen.

Mocht reparatie geen uitkomst meer bieden, dan beschikken we over aantrekkelijke voorwaarden, waarmee we u toch nog verder kunnen helpen. Denk aan het inruilen van uw Sony smartphone.

Waterschade Sony smartphone

Een smartphone met waterschade, daar wilt u snel mee geholpen worden. In dergelijke gevallen is het mogelijk om direct bij ons binnen te lopen. We beschikken over de tools om de gevolgen van waterschade te beperken, dan wel volledig te voorkomen. Het is evenwel belangrijk om snel langs te komen, zodat we u de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden.

Batterij issues

Levert de batterij niet meer de gebruikelijke prestaties? Dat kan diverse redenen hebben. Soms is de oplossing simpel, maar er kan ook een complex probleem aan de basis liggen. De batterij van uw Sony smartphone kan ook simpelweg ‘af’ zijn. Just Phones beschikt over authentieke Sony batterijen, waardoor u ook voor batterij issues van harte welkom bent in onze winkel.

Schermreparatie

Een barst in het scherm, of een display die niet meer reageert zoals u gewend bent. We kunnen het scherm voor u repareren of vervangen, afhankelijk van de situatie. Soms ligt het probleem echter ook in het moederboard, waardoor de display traag of zelfs niet meer reageert. We zullen in dat geval een diagnostische test loslaten op de smartphone. Op basis van de uitkomsten adviseren we u eerlijk en transparant over de mogelijkheden tot service.

Sony smartphone reparatie Groningen

Onze klanten zijn blij met onze service, en wij willen jou ook graag helpen. Een noodgedwongen reparatie aan uw smartphone is al vervelend genoeg, en daarom zorgen wij voor lage servicekosten en een snelle oplossing, zodat u weer volop kunt genieten van een volledig functioneel toestel. Kom voor Sony smartphone reparaties in Groningen langs bij Just Phones. Onze monteurs staan voor u klaar.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Menu