Xiaomi reparatie

Xiaomi reparatie Groningen

Xiaomi is een sneltreinvaart verworden tot één van de meest bekende smartphone merken. Ook in Nederland krijgt Xiaomi steeds meer voet aan de grond. Heb jij een smartphone van dit merk en krijg je te maken met een technisch of fysiek probleem? In Groningen zijn wij uw partner voor Xiaomi smartphone reparatie. Ontdek onze ruime service mogelijkheden.

Ondersteuning Xiaomi modellen

Xiaomi, onder andere

  • Xiaomi Black Shark
  • Xiaomi Mi 8 Lite
  • Xiaomi Mi 9
  • Xiaomi Mi Note 10
waterschade

Eerste hulp bij waterschade

Een telefoon is een gebruiksvoorwerp. Elke dag gaat uw trouwe toestel met u mee. Dat betekent dat vocht ook een probleem is waar uw smartphone last van kan ondervinden. Waterschade is altijd slecht voor elektronische apparaten.

Gelukkig weet Just Phones ook de problemen te fixen die voortkomen uit waterschade. Neem contact met ons op voor advies en wij helpen u met alle plezier verder.

Laadprobleem sjabloon

Fixen van terugkerende oplaadproblemen

Naast de accu kan uw smartphone ook problemen ondervinden tijdens het opladen. Het is mogelijk dat het oplaadpunt (ook wel dock-connector/lightning-connector genoemd) van uw telefoon moet worden gecontroleerd.

Just Phones checkt in dat geval alles grondig en vervangt indien nodig het oplaadpunt van uw smartphone. In zo’n situatie is het mogelijk dat de microfoon ook moet worden vervangen. Vraag onze experts om advies.

batterij sjabloon

Oude batterij vervangen

De accu van uw smartphone is het kloppende hart van uw toestel. Normaal heeft een batterij een levensloop van 1,5 jaar. Valt u telefoon vaak plotseling uit? Of is de batterij al na een paar belletjes toe aan een oplaadbeurt? Misschien is het dan tijd om de accu te vervangen. Een klus die u het beste kunt overlaten aan onze ervaren medewerkers.

Just Phones heeft voor elke model en elk merk een geschikte batterij. Zo bent u weer bereikbaar en kunt u naar hartenlust en zonder zorgen bellen.

moederbord sjabloon

Exclusieve moederbord reparatie

Een moederboord is een complex maar essentieel element van uw smartphone. Laat het daarom aan de kenners van Just Phones over om die te repareren. Wij hebben een ervaren team die dat moeilijke klusje in een handomdraai voor u klaren.

In de regio Groningen zijn wij specialisten op dat gebied. Bij Just Phones bent u dus bij het juiste adres voor gespecialiseerde moederbordreparaties.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Xiaomi reparatie service Groningen

Ook voor de eigenaar van een Xiaomi smartphone bieden wij de optimale ondersteuning. Ervaart u problemen met uw toestel, dan helpen we u graag met onze laagdrempelige service. Zo kunt u bij ons online een afspraak maken, maar ook langskomen voor de snelste ondersteuning. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u te maken heeft met waterschade aan uw toestel of een acute storing binnen het moederboard. Onze monteurs zijn gecertificeerd en maken uitsluitend gebruik van de door Xiaomi erkende materialen. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke ondersteuning.

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Een greep uit onze service voor Xiaomi toestellen.

Waterschade

Bij waterschade is spoed geboden, want vochtschade aan uw Xiaomi smartphone kan ervoor zorgen dat u complete device stuk gaat. Is er sprake van vochtschade aan uw toestel, dan kunt u direct bij ons binnenlopen. We beschikken over de juiste technieken om het toestel alsnog te redden.

Wist u dat we ook een aantrekkelijk aanbod kunnen doen ter vervanging van uw mobiele telefoon? Ook bij blijvende schade aan uw Xiaomi smartphone kunt u daarom altijd bij ons langskomen.

Xiaomi batterij vervanging

De batterij van een smartphone zal in de loop van de tijd minder goede prestaties gaan leveren. Dit kan echter in een stroomversnelling raken wanneer er iets anders aan de hand is. Soms ligt de oplossing voor de hand, maar er kan ook meer aan de hand zijn. Heeft u het gevoel dat de batterij van uw Xiaomi batterij niet meer de gewenste prestaties kan leveren? Dan kunnen we voor u onderzoeken wat hieraan ten grondslag ligt. Het verdient aanbeveling om de batterij te laten vervangen. Dit is voordeliger én zorgt ervoor dat uw smartphone nog jaren mee kan.

Barst in het scherm

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die u heeft genomen, is het nog altijd mogelijk dat het scherm van uw smartphone beschadigd raakt. Een barst of kleine beschadiging lijkt misschien onschuldig, maar kan het gebruiksgemak en de functionaliteit van uw smartphone beperken. Voor een schermreparatie van uw Xiaomi smartphone in Groningen bent u bij Just Phones aan het juiste adres.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Menu