iPhone XS reparatie

Er is niets zo vervelend als een iPhone XS die kapot is of niet meer optimaal werkt. Bij Just Phones snappen we dit als geen ander en lossen we dit zo snel mogelijk voor u op!

Onze ervaren, vakbekwame technici halen alles uit de kast om iedere reparatie tot een goed einde te brengen. Een barst in uw scherm of een niet goed werkende batterij? Wat het probleem ook is, wij vinden altijd een passende oplossing. Bovendien werken we bij Just Phones alleen met onderdelen van topkwaliteit.

Een gemiddelde reparatie bij ons duurt 30 tot 60 minuten. In de tussentijd verzorgen wij een kop koffie of thee en voor u het weet staat u weer buiten met uw geliefde telefoon.

Meest voorkomende reparaties

Bij een iPhone kunnen veel defecten ontstaan. Twee veelvoorkomende problemen zijn een barst in het scherm of een defecte batterij. Bij Just Phones vinden we het belangrijk dat uw iPhone de kwaliteit behoudt die u van Apple gewend bent. Daarom worden alleen de beste onderdelen gebruikt voor een iPhone XS reparatie. Daarnaast geven we op vervangen onderdelen ook nog eens drie maanden garantie.

Bij Just Phones zijn wij gespecialiseerd in de volgende reparaties:

 • Schermreparatie
 • Achterkant vervangen
 • Batterij vervangen
 • Camera reparatie
 • Software reparaties
 • Hulp bij oplaadproblemen
 • Eerste hulp bij waterschade
 • Moederbord reparatie

Staat uw probleem hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel. Samen kijken we naar de mogelijke opties en vinden we graag een passende oplossing voor uw probleem.

iPhone 12 reparatie
Smartphone reparatie

iPhone XS scherm reparatie

Bij ons bent u op de juiste plek voor een iPhone XS scherm reparatie. Het scherm van uw telefoon is erg kwetsbaar en er kan al snel een barst in het scherm ontstaan. Heeft u per ongeluk uw iPhone laten vallen, of is uw scherm door een andere reden gebroken? Bij Just Phones zullen we er alles aan doen om dit zo snel mogelijk te repareren. Wij staan vandaag nog voor u klaar met onze iPhone XS scherm reparaties. Voor verschillende soorten problemen met het beeldscherm kunt u bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volgende:

 • Een barst in het scherm
 • Barsten in het glasplaatje (beschermlaag)
 • Het beeldscherm geeft geen licht meer
 • Er zitten zwarte inktvlekken in het beeldscherm
 • Er staan verticaal gekleurde strepen in het beeldscherm
 • Display reageert niet meer op aanraking

Is er iets anders aan de hand met uw beeldscherm? Ook dan staan we voor u klaar. Neem contact met ons op of maak een afspraak. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden.

Achterkant reparatie

De achterkant van de iPhone XS is gemaakt van glas. Daardoor kan het toestel draadloos opgeladen worden. Daarnaast zorgt het voor een luxueuze afwerking. Nadeel is wel dat de achterkant kapot kan gaan. Heeft u last van een barst in de achterkant van uw iPhone XS? Dan is deze zeker aan vervanging toe! Defecten, zoals een beschadigde achterkant, kunnen gevaarlijk zijn voor uw iPhone. Stof en water komen namelijk gemakkelijker in uw telefoon wanneer de achterkant beschadigd is. Dit heeft als gevolg dat uw iPhone een grote kans op verdere schade heeft. Dit kan de functionaliteit van uw telefoon snel doen verminderen.

iPhone XS batterij vervangen

Bij normaal gebruik zou een iPhone XS batterij ongeveer 14 uur op een volle accu moeten meegaan. Door veroudering kan het zijn dat deze batterijduur verslechterd. Ook andere problemen kunnen de batterijduur van uw iPhone XS doen verminderen. Denk bijvoorbeeld aan een defecte accu of oplaadpoort.

Wanneer u last heeft van een slechte accu kijken we eerst naar waar het probleem ligt. Als er een fysiek of technisch defect is aan de batterij, gaan we direct aan de slag met de reparatie. Het kan ook zijn dat de accu als het ware is opgebrand en dan zal het nodig zijn om de gehele accu door ons te laten vervangen.

Uw iPhone XS kan ook last hebben van oplaadproblemen. De batterij is dan niet direct kapot, maar ligt het probleem bij de oplaadpoort. Dit soort problemen repareren wij ook zo snel mogelijk, waardoor u nog lang kunt blijven genieten van uw oude, vertrouwde toestel. Neem gerust contact met ons op om samen naar mogelijke oplossingen te kijken.

Software reparatie

Last van een slome iPhone XS, die plotseling uitvalt of een iPhone die niet of amper meer reageert? Dan is er hoogstwaarschijnlijk iets mis met de software van uw mobiele telefoon. Bij de software van een telefoon hebben we het onder andere over de programma’s en applicaties die op de telefoon staan. Deze maken we weer als nieuw voor u, zodat uw telefoon weer snel reageert.

Overige reparaties

Naast een defecte batterij, een kapotte achterkant of een kapot beeldscherm kunnen er zich ook andere problemen afspelen bij uw iPhone. Bij Just Phones komen we voor ieder probleem met een passende oplossing.

Reparatie iPhone 6

Is uw iPhone XS verzekerd?

Wanneer uw iPhone XS is verzekerd, kan de verzekering vragen om een offerte. Dit willen wij graag voor u regelen. Daarnaast ontvangt u ook na de reparatie een gespecificeerde factuur die u kunt overdragen aan de verzekering.

Menu