iPhone 14 reparatie

Is uw iPhone 14 toe aan een reparatie? Met ons ervaren technici en gebruik van originele Apple refurbished en hoge kwaliteitsproducten, lukt het ons om uw iPhone 14 zo snel mogelijk te repareren. Bij Just Phones zijn de meeste reparaties binnen 30 tot 60 minuten klaar. Dus u kunt gerust even in onze winkel in Groningen wachten met een lekker kopje koffie of thee. Ook is er gelegenheid om te shoppen in het winkelcentrum van Paddepoel. Intussen zorgen we ervoor dat uw telefoon weer als de oude wordt. Hierbij gaan we zorgvuldig te werk en doen we ons best om al uw bestanden op uw telefoon te behouden.

Meest voorkomende reparaties

Bij elke iPhone 14 reparatie maken we gebruik van de beste onderdelen. Hierdoor blijft uw iPhone van goede kwaliteit. De meest voorkomende problemen die we tegenkomen zijn:

 • Schermen die kapot zijn
 • Telefoons die uitvallen
 • Trage telefoons
 • Batterijen die snel leeglopen
 • Camera’s die kapot zijn
 • Oplaadproblemen
 • Waterschade
 • Problemen aan het moederbord

Bij elke reparatie vragen we u naar de problemen die u ervaart. Als we weten wat hiervan de oorzaak is, gaan we aan de slag met de reparatie. Op de onderdelen die worden vervangen, heeft u drie maanden garantie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

iPhone 12 reparatie
Smartphone reparatie

iPhone 14 scherm reparatie

Het kan gebeuren dat u uw telefoon heeft laten vallen en dat deze nu schade heeft. Bij Just Phones kunt u terecht voor een iPhone 14 scherm reparatie. Denk hierbij aan het repareren van:

 • Een barst in het scherm
 • Barsten in de glasplaat (beschermlaag)
 • Het scherm geeft geen licht meer
 • Zwarte inktvlekken in het scherm
 • Verticaal gekleurde strepen in het scherm
 • Display reageert niet op aanraking

Is er een ander probleem met het scherm van uw telefoon? Aarzel niet en neem contact met ons op of maak een afspraak. We vinden graag een passende oplossing voor u.

Achterkant vervangen

Het vervangen van een beschadigde achterkant van uw iPhone 14 is erg van belang voor de levensduur van uw telefoon. Met een beschadigde achterkant kan viezigheid zoals stof of water gemakkelijk in uw telefoon terechtkomen en belangrijke onderdelen beschadigen. Is de achterkant van uw telefoon beschadigd? Kom dan snel langs bij Just Phones om deze te laten vervangen.

De achterkanten vanaf de iPhone 8 worden gemaakt van glas. Deze telefoons hebben namelijk de mogelijkheid om draadloos op te laden. Bij Just Phones hebben we de mogelijkheid om ook de glazen achterkant te vervangen, zodat u nog steeds uw iPhone 14 draadloos kunt opladen.

Wilt u de achterkant van uw iPhone 14 vervangen door een nieuw design? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op of kom bij ons langs voor de mogelijkheden.

iPhone 14 batterij vervangen

Een herkenbaar probleem bij telefoons is het steeds leeglopen van de batterij waardoor hij continu aan de lader moet. Het zou dan goed kunnen dat de batterij van de iPhone 14 toe is aan vervanging. Bij een technisch of een fysiek defect aan de batterij, pakken we het probleem meteen aan. Bij een “opgebrande” accu is het nodig om deze te vervangen. We kijken graag voor u waar het probleem ligt.

U kunt ook last hebben van oplaadproblemen bij de iPhone 14. Het probleem hoeft dus niet aan de batterij te liggen. De oplaadpoort kan dan het probleem zijn.

Daarom is het belangrijk dat u goed laat bekijken waar de oorzaak van het probleem ligt. Bij Just Phones onderzoeken we telefoon eerst, voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan. Zo wordt uw telefoon goed en in één keer gerepareerd.

Overige reparaties

Naast het vervangen van het scherm, de achterkant en de batterij van uw iPhone 14, zijn we ook expert in het repareren van het moederbord en het oplossen van waterschade. Ons vakkundige team staat voor u klaar!

bevestiging afspraak telefoonreparatie

Is uw iPhone 14 verzekerd?

Als uw iPhone 14 is verzekerd, kan de verzekering om een offerte vragen. Ook dit willen we graag voor u regelen. Daarnaast ontvangt u achteraf ook een gespecificeerde factuur die u bij de verzekering kunt inleveren.

Menu