iPhone 14 Plus reparatie

Is uw iPhone 14 Plus toe aan reparatie? Dan bent u bij Just Phones aan het juiste adres. Wij maken uw telefoon weer als nieuw met onderdelen van topkwaliteit. De meeste reparaties zijn binnen 30 tot 60 minuten klaar. In de tussentijd kunt u gerust wachten in onze winkel in Groningen met een lekkere kop koffie of thee.

Meest voorkomende reparaties

Bij Just Phones gebruiken we onderdelen die officieel zijn goedgekeurd door Apple om uw iPhone 14 Plus van goede kwaliteit te voorzien. Hierbij geven we ook drie maanden garantie op de plaatsvervangende onderdelen.

De meest voorkomende problemen die wij tegenkomen zijn:

 • Scherm reparaties
 • Telefoons die uitvallen
 • Trage telefoons
 • Batterijen die snel leeglopen
 • Camera’s die kapot zijn
 • Oplaadproblemen
 • Waterschade
 • Problemen aan het moederbord

Bij elke reparatie vragen we u naar de problemen die u ervaart. Eerst kijken we naar wat de oorzaak van het probleem is. Soms is dit voor de hand liggend, zoals bij een schermreparatie. Bij andere problemen, zoals bij een trage telefoon, kan het probleem meerdere oorzaken hebben. We gaan dan eerst grondig onderzoeken waar het probleem vandaan komt, zodat we de telefoon goed, in één keer repareren.

iPhone 12 reparatie
Smartphone reparatie

iPhone 14 Plus scherm reparatie

Heeft uw iPhone schade opgelopen door een val? Dan staan wij voor u klaar om een iPhone 14 Plus scherm reparatie uit te voeren. Er kunnen verschillende soorten problemen voorkomen bij een beeldscherm. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een barst in het scherm
 • Barsten in de glasplaat (beschermlaag)
 • Het scherm geeft geen licht meer
 • Zwarte inktvlekken in het scherm
 • Verticaal gekleurde strepen in het scherm
 • Display reageert niet op aanraking

We lossen al bovenstaande problemen zo effectief mogelijk op. Staat uw probleem er niet tussen? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in. We kijken graag naar een passende oplossing.

Achterkant vervangen

Heeft uw iPhone 14 Plus schade aan de achterkant? Kom dan snel langs bij Just Phones om de levensduur van uw telefoon te verlengen. Met een beschadigde achterkant heeft de iPhone 14 Plus namelijk een grotere kans op meer schade. Zo kan stof of water makkelijker in uw telefoon terechtkomen, wat beschadigingen op belangrijke onderdelen kan veroorzaken. Voorkom interne beschadigingen door langs te komen in de winkel.

De achterkanten van de iPhone 14 Plus is gemaakt van glas. Deze telefoon heeft namelijk de mogelijkheid om draadloos op te laden. Ook dit vervangen we bij Just Phones. U kan ook de achterkant van uw iPhone 14 Plus vervangen door een nieuw design. Neem contact met ons op, of kom bij ons langs. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

iPhone 14 Plus batterij vervangen

Loopt de batterij van uw iPhone 14 Plus steeds leeg en moet deze steeds aan de lader? Dan is er een kans dat de batterij moet worden vervangen. Wij kijken graag waar het probleem ligt en gaan direct aan de slag.

Er kan bijvoorbeeld een fysiek of technisch defect aan uw telefoon zijn. In dit geval gaan we de telefoon meteen repareren. Wanneer de accu als het ware is “opgebrand” dan is het nodig om die in zijn geheel te vervangen.

Ook kan het zijn dat de iPhone 14 Plus oplaadproblemen heeft. Hierbij hoeft de batterij niet meteen defect te zijn, maar kan het probleem bijvoorbeeld liggen aan de oplaadpoort. Kom bij ons langs en we gaan meteen voor u aan de slag.

Software reparatie

Het kan voorkomen dat uw iPhone 14 Plus soms uitvalt, niet reageert of erg traag is. Dit kan liggen aan de software. Met de software van een telefoon hebben we het over programma’s en applicaties van het toestel. Maak via het formulier een afspraak zodat wij u kunnen helpen.

Overige reparaties

Naast de hierboven genoemde reparaties voor een iPhone 14 Plus, zijn wij ook gespecialiseerd in het repareren van het moederbord en het oplossen van waterschade. Neem gerust contact met ons op of kom langs in de winkel.

bevestiging afspraak telefoonreparatie

Is uw toestel verzekerd?

Een verzekering kan vragen om een offerte als uw iPhone 14 Plus is verzekerd. Ook hier helpt Just Phones u graag mee. Nadien ontvangt u ook een gespecificeerde factuur die u kan doorgeven aan de verzekering

Menu