iPhone 13 Pro Max reparatie

Ervaart u problemen met uw iPhone 13 Pro Max? Wellicht is uw telefoon toe aan een reparatie. Just Phones denkt graag met u mee en gaat zo snel mogelijk aan de slag. Een reparatie duurt slechts 30 tot 60 minuten. Tijdens het wachten in onze winkel in Groningen kunt u een lekkere kop koffie of thee krijgen. Tijdens het repareren gaan we uiteraard voorzichtig te werk om al uw bestanden op uw telefoon te behouden. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel!

Meest voorkomende reparaties

Bij Just Phones gebruiken we originele Apple refurbished en onderdelen van de hoogste kwaliteit om uw iPhone 13 Pro Max weer als nieuw te maken. Daarbij geven we op de plaatsvervangende producten 3 maand garantie.

Veel voorkomende problemen die we oplossen zijn:

 • Schermen die kapot zijn
 • Telefoons die uitvallen
 • Trage telefoons
 • Batterijen die snel leeglopen
 • Camera’s die kapot zijn
 • Oplaadproblemen
 • Waterschade
 • Problemen aan het moederbord

Bij elke reparatie vragen we u naar de problemen die u ervaart. Eerst kijken we naar wat de oorzaak is, om vervolgens snel voor u aan de slag te gaan.

iPhone 12 reparatie
Smartphone reparatie

iPhone 13 Pro Max scherm reparatie

Heeft uw iPhone 13 Pro Max schade opgelopen door bijvoorbeeld een val? In de meeste gevallen hoef je geen nieuwe telefoon te kopen, maar kan het gerepareerd worden. Bij Just Phones voeren we verschillende iPhone 13 Pro Max scherm reparaties uit. Denk hierbij aan:

 • Een barst in het scherm
 • Barsten in de glasplaat (beschermlaag)
 • Het scherm geeft geen licht meer
 • Zwarte inktvlekken in het scherm
 • Verticaal gekleurde strepen in het scherm
 • Display reageert niet op aanraking

Staat uw probleem er niet tussen? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in. We kijken graag naar een passende oplossing.

Achterkant vervangen

Heeft uw iPhone 13 Pro Max beschadigingen aan de achterkant? Dan is het ten zeerste aan te raden om er zo snel mogelijk wat aan te laten doen. Het is belangrijk om de achterkant te laten maken omdat een telefoon met schade een grotere kans heeft op interne beschadigingen door bijvoorbeeld stof, vuil of water.

Bij Just Phones heb je de mogelijkheid om de achterkant van je iPhone te vervangen met een glazen achterkant. Dit geeft jouw iPhone de mogelijk om draadloos op te laden. Daarnaast kun je bij ons ook kiezen uit een ander design voor de achterkant.

iPhone 13 Pro Max batterij vervangen

Herkent u het volgende probleem? Een iPhone die steeds leegloopt en continu moet worden opgeladen. Het kan goed zijn dat de batterij van de iPhone 13 Pro Max toe is aan vervanging. Bij een fysiek of technisch defect aan de batterij, beginnen we meteen met de reparatie. Wanneer de accu is “opgebrand”, is het nodig om de accu volledig te vervangen.

Naast batterijproblemen kan de iPhone 13 Pro Max ook last hebben van oplaadproblemen. Denk hierbij aan een defecte oplaadpoort. De batterij is dan niet per se stuk, maar wordt het probleem veroorzaakt door de oplaadpoort. Wij repareren dit graag, zodat u snel weer gebruik kan maken van uw telefoon.

Software reparatie

Een iPhone die steeds uitvalt, erg traag is of niet reageert. Een veelvoorkomend vervelend probleem. Dit kan liggen aan de software van de telefoon. Hiermee bedoelen we onder andere de applicaties en programma´s van de telefoon. Maak via het formulier een afspraak om ons te laten weten waar uw telefoon last van heeft. Wij bekijken de software aandachtig en vinden een passende oplossing.

Overige reparaties

Naast de hierboven genoemde reparaties, zijn wij bij Just Phones ook specialist in het repareren van waterschade en het moederbord van de iPhone 13 Pro Max.

Heeft u een ander probleem die u er niet tussen zien staan? Twijfel geen moment en kom langs in onze winkel in Groningen.

bevestiging afspraak telefoonreparatie

Is uw iPhone 13 Pro Max verzekerd?

Ons vakkundige team maakt graag een offerte aan voor uw verzekering. Een verzekering kan om een offerte vragen als uw iPhone 13 Pro Max aan reparatie toe is. Zodra wij de aanvraag hebben gedaan, ontvangt u achteraf een factuur die u ook kunt inleveren bij de verzekering.

Menu