iPhone 13 Mini

Moet uw iPhone 13 Mini gerepareerd worden? Ons vakkundige team van Just Phones staat voor u klaar. Met gebruik van originele onderdelen van topkwaliteit, maken we uw iPhone 13 Mini weer als de oude. Hierbij gaan we zorgvuldig te werk en doen ons uiterste best om al uw bestanden op uw telefoon te behouden. De meeste reparaties duren 30 tot 60 minuten. Tijdens het wachten in onze winkel in Groningen kunt u genieten van een lekkere kop koffie of thee.

Meest voorkomende reparaties

Bij elke iPhone 13 Mini reparatie maken we gebruik van onderdelen die een officiële goedkeuring van Apple hebben. Zo zorgen we voor de beste kwaliteit. Naast de goede kwaliteit geven we ook drie maanden garantie op de plaatsvervangende onderdelen.

De meeste problemen bij iPhones die we oplossen zijn:

 • Schermen die kapot zijn
 • Telefoons die uitvallen
 • Trage telefoons
 • Batterijen die snel leeglopen
 • Camera’s die kapot zijn
 • Oplaadproblemen
 • Waterschade
 • Problemen aan het moederbord

Bij elke reparatie vragen we naar de problemen die u ervaart. Hierbij kijken we eerst naar wat de oorzaak van het probleem is. Soms is dit voor de hand liggend, zoals bij een schermreparatie. Bij andere problemen kunnen er meerdere oorzaken zijn.

iPhone 12 reparatie
Smartphone reparatie

iPhone 13 Mini scherm reparatie

Door een val kan uw iPhone schade oplopen, waardoor er verschillende problemen kunnen ontstaan. Just Phones staat klaar voor een iPhone 13 Mini scherm reparatie. Denk hierbij aan het oplossen van de volgende problemen:

 • Een barst in het scherm
 • Barsten in de glasplaat (beschermlaag)
 • Het scherm geeft geen licht meer
 • Zwarte inktvlekken in het scherm
 • Verticaal gekleurde strepen in het scherm
 • Display reageert niet op aanraking

Is er een ander probleem met het scherm van uw apparaat? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een afspraak.

Achterkant vervangen

Voor de levensduur van uw apparaat, is het repareren van schade aan de achterkant erg van belang. Via een beschadigde achterkant kan stof, water of vuiltjes in uw telefoon terechtkomen. Dit kan belangrijke onderdelen beschadigen. Kom bij ons langs om de achterkant van uw iPhone 13 Mini zo snel mogelijk te repareren of te vervangen om verdere schade te voorkomen.

De achterkanten vanaf de iPhone 8 worden gemaakt van glas. Deze telefoons hebben namelijk de mogelijkheid om draadloos op te laden. We hebben verschillende glazen achterkanten voor de iPhone in ons assortiment, zodat u uw iPhone 13 mini nog steeds draadloos kunt opladen.

Wilt u de achterkant van uw iPhone 13 mini vervangen door een nieuw design? Ook dat is mogelijk bij Just Phones. Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs voor de mogelijkheden.

iPhone 13 Mini batterij vervangen

Een vervelend probleem dat we vaak tegenkomen, is een snel leeglopende telefoon. Herkent u dit? Het kan dan goed zijn dat de batterij van de iPhone 13 Mini toe is aan vervanging. We gaan graag voor u aan de slag om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Bij een fysiek of technisch defect aan de batterij beginnen we meteen met de reparatie. Is de accu “opgebrand”, dan is het nodig om de accu volledig te vervangen.

Naast batterijproblemen kan de iPhone 13 Mini ook last hebben van oplaadproblemen. Denk aan een bijvoorbeeld een defecte oplaadpoort. De batterij is dan niet per se stuk en hoeft dan niet vervangen te worden. We lossen de oplaadproblemen of accuproblemen effectief op, zodat u snel weer op een fijne manier gebruik kan maken van uw telefoon.

Software reparatie

Een iPhone die steeds uitvalt, erg traag is of niet reageert. Een veelvoorkomend vervelend probleem bij telefoons. Dit probleem kan ontstaan door de software van de telefoon. Als we het hebben over software, bedoelen we onder andere de applicaties en programma´s die op jouw telefoon staan. Het kan zijn dat hier wat mis mee is, waardoor de telefoon traag wordt.

Maak via het formulier een afspraak en laat ons zien wat u opgelost wilt hebben. Wij kijken wat er aan de hand is en lossen dit zo snel mogelijk op.

Overige reparaties

Naast de hierboven genoemde reparaties, staan wij ook voor u klaar als het gaat om het oplossen van waterschade of het repareren van het moederbord. Ook op dit vlak is ons team expert.

bevestiging afspraak telefoonreparatie

Is uw iPhone 13 Mini verzekerd?

Als uw iPhone 13 Mini verzekerd is, kan de verzekering vragen om een offerte. Dit regelen wij graag voor u. Daarnaast maken we achteraf ook een gespecificeerde factuur voor uw verzekering.

Menu