iPhone 13 reparatie

Heeft u een iPhone 13 en is deze toe aan een reparatie? Dan bent u bij Just Phones op het juiste adres. Ons team gebruikt onderdelen van topkwaliteit en repareren uw telefoon zo snel mogelijk. Een reparatie duurt vaak tussen de 30 en 60 minuten waarbij we zorgvuldig te werk gaan en ons best doen om al uw gegevens in uw telefoon te behouden. In de tussentijd kunt u in onze winkel in Groningen wachten onder het genot met een lekker kopje koffie.

Meest voorkomende reparaties

Bij elke reparatie van de iPhone 13 gebruiken we de beste onderdelen. Hierdoor blijft uw iPhone van goede kwaliteit. Veel voorkomende problemen die we terugzien zijn:

 • Schermen die kapot zijn
 • Telefoons die uitvallen
 • Trage telefoons
 • Batterijen die snel leeglopen
 • Camera’s die kapot zijn
 • Oplaadproblemen
 • Waterschade
 • Problemen aan het moederbord

Om goed in kaart te brengen welke problemen u met uw iPhone 13 ervaart, stellen we een aantal vragen. Op deze manier achterhalen we de oorzaak en repareren we uw telefoon waar nodig. Daarbij hebben de onderdelen die we vervangen drie maanden garantie.

iPhone 12 reparatie
Smartphone reparatie

iPhone 13 scherm reparatie

Het kan voorkomen dat uw telefoon schade heeft opgelopen door een flinke val. Wij bij Just Phones staan voor u klaar om uw iPhone 13 van een scherm reparatie te voorzien. Het scherm kan verschillende problemen hebben. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Barst in het scherm
 • Barsten in de glasplaat (beschermlaag)
 • Het scherm geeft geen licht meer
 • Zwarte inktvlekken in het scherm
 • Verticaal gekleurde strepen in het scherm
 • Display reageert niet op aanraking

Staat uw probleem met het scherm van de iPhone 13 er niet tussen? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak. We vinden graag een passende oplossing voor u.

Achterkant vervangen

Als uw iPhone 13 schade heeft aan de achterkant, dan is het van belang deze zo snel mogelijk te repareren om de levensduur van de telefoon te verlengen. Met schade aan de achterkant loopt de iPhone 13 meer risico op verdere schade. Denk hierbij aan viezigheid, stofjes of water dat in de binnenkant van de telefoon kan komen. Kom snel langs bij Just Phones om dit probleem te voorkomen.

De achterkanten van de iPhone worden gemaakt van glas. Dit is vanaf de iPhone 8 gemaakt, zodat deze telefoons de mogelijkheid hebben om draadloos op te laden. Is uw glazen achterkant kapot? Dan vervangen we deze graag voor u.

Wilt u de achterkant van uw iPhone 13 vervangen door een nieuw ontwerp? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op of kom bij ons langs voor de mogelijkheden.

iPhone 13 batterij vervangen

Een leeglopende telefoon die continu aan de lader moet, is een herkenbaar probleem bij telefoons. De kans is dan groot dat de batterij toe is aan vervanging. We gaan graag voor u aan de slag. Bij een fysiek of technisch probleem, beginnen we meteen met repareren. Bij een “opgebrande” accu plaatsen we een nieuwe batterij.

Daarnaast kunnen er ook oplaadproblemen voorkomen bij de iPhone 13. De oplaadpoort kan defect zijn, wat kan betekenen dat de batterij nog wel goed is. In dit geval zal de oplaadpoort gerepareerd moeten worden.

Software reparatie

Is uw iPhone 13 traag, valt hij soms plotseling uit of reageert hij niet? Dan is er mogelijk iets mis met de software van de telefoon. Met de software van een telefoon hebben we het onder andere over de programma’s en applicaties van de telefoon. Ook hier kunnen we u bij helpen. Kom langs in de winkel om uw telefoon te laten bekijken. We lossen het probleem zo snel mogelijk op.

Overige reparaties

Bij Just Phones lossen we alle problemen die u ervaart met uw telefoon op! Dus ook als uw probleem van uw iPhone 13 nog niet is genoemd, kunt u bij ons terecht. Zo zijn we ook expert in het repareren van het moederbord en het oplossen van waterschade bij de iPhone 13.

bevestiging afspraak telefoonreparatie

Is uw iPhone 13 verzekerd?

Als uw iPhone 13 is verzekerd, kan de verzekering om een offerte vragen. Ook dit doen we graag voor u. U ontvangt een geschikte offerte en achteraf een gespecificeerde factuur voor de verzekering.

Menu