iPhone 13 reparatie

Uw iPhone 13 laten repareren terwijl u zelf een bezoekje brengt aan het winkelcentrum Paddepoel? Bij Just Phones kunt u gemiddeld binnen een uur uw iPhone 13 laten repareren, waarna u weer volledig bereikbaar bent voor werk, familie en vrienden. U hoeft uw smartphone nooit te lang te missen, en kunt de kosten voor de reparatie vaak ook nog (laten) verzekeren. Wat wilt u nog meer?

Reparatie iPhone 13

De iPhone 13 is sinds 24 september 2021 te verkrijgen in Nederland. Door de nieuwe A15 Bionic-chip is de batterijduur met zo’n 2,5 uur toegenomen en de opslagcapaciteit bijna verdubbeld in vergelijking met zijn voorganger. Mocht je echter nog merken dat de batterij sneller leegloopt dan zou moeten, neem dan contact met ons op voor een hardware onderzoek om zo eventuele problemen te kunnen ontdekken.

Naast problemen met de batterij kunt u uw exclusieve moederbord laten repareren en terugkerende oplaadproblemen fixen. Ook bieden wij eerste hulp bij waterschade. Als u niet in staat bent om langs te komen in de winkel, dan kunt u ook uw toestel opsturen voor reparatie. De iPhone repareren we snel, vakkundig en onder gunstige voorwaarden. Tijdelijk niet bereikbaar? Dat hoeft u nooit meer te zeggen dankzij de snelste iPhone reparatie service in Groningen. Welkom bij Just Phones.

iPhone 13 reparatie

Wij ondersteunen de volgende iPhone 13 modellen:
iPhone 13 Mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max

bevestiging afspraak telefoonreparatie

Het reparatiebedrijf in Groningen en omstreken

Just Phones is bekend om haar iPhone reparaties in Groningen. Onze klanten geven ons een 4.9 uit 5, en dat met meer dan 750 reviews. Door onze snelle en uitgebreide service staat u binnen no-time weer buiten met een mobiele telefoon die zo goed is als nieuw! Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij u 7 dagen per week van dienst zijn. Kom gerust vrijblijvend binnenwandelen of maak hier een afspraak.

Menu