iPhone SE reparatie

iPhone SE reparatie

Heeft u een probleem met uw iPhone SE? Is uw beeldscherm of accu kapot? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Just Phones bestaat uit een team vakkundige specialisten die graag voor u aan de slag gaan. Bij elke reparatie doen we er alles aan om alle gegevens van de telefoon te behouden. Daarnaast wordt u bij ons direct geholpen, waardoor u tussen de 30 tot 60 minuten weer naar huis kunt met uw vertrouwde toestel.

Wij ondersteunen de volgende iPhone SE modellen:  
iPhone SE (2016) – iPhone SE (2020) – iPhone SE (2022)

Meest voorkomende reparaties

Door de jaren heen zijn er verschillende versies van de iPhone SE uitgebracht. Voor problemen bij deze modellen gaan we voor u aan de slag. Er zijn verschillende soorten problemen die u kunt tegenkomen bij een telefoon. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Schermen die kapot zijn
 • Telefoons die uitvallen
 • Trage telefoons
 • Batterijen die snel leeglopen
 • Camera’s die kapot zijn
 • Oplaadproblemen
 • Waterschade
 • Problemen aan het moederbord

Bij het oplossen van deze problemen willen we u graag voorzien van de beste kwaliteit. Daarom maken we bij Just Phones gebruik van onderdelen die officieel zijn goedgekeurd door Apple. Als er een onderdeel van uw iPhone SE is vervangen, krijgt u hierop 3 maanden garantie. Zo weet u zeker dat uw telefoon de kwaliteit behoudt die u gewend bent.

iPhone 12 reparatie

iPhone SE schermreparatie

Heeft uw iPhone SE een kapot beeldscherm door bijvoorbeeld een val? Wat er ook aan de hand is, we staan meteen voor u klaar voor een iPhone SE schermreparatie. Voorbeelden van scherm problemen die wij oplossen zijn:

 • Barsten in het scherm
 • Barsten in de glasplaat (beschermlaag)
 • Het scherm geeft geen licht meer
 • Zwarte inktvlekken in het scherm
 • Verticaal gekleurde strepen in het scherm
 • Display reageert niet op aanraking

Heeft u uw probleem er niet tussen zien staan? Neem dan contact met ons op of kom langs op afspraak.

Achterkant vervangen

Het kan ook voorkomen dat de achterkant van uw iPhone SE schade heeft opgelopen. Wij raden aan om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Het is belangrijk om dit meteen te laten doen, om ergere schade binnen in de telefoon te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan water, stof of vuiltjes dat in uw iPhone SE komt en verdere schade aanbrengt.

De achterkanten van de iPhone worden gemaakt van glas. Dit is vanaf de iPhone 8 zo gedaan zodat deze telefoons de mogelijkheid hebben om draadloos op te laden. Zowel bij het model uit 2020 als in 2022 is dit het geval. Is de glazen achterkant van uw telefoon kapot? Dan vervangen we deze graag door een nieuwe, die ook de mogelijkheid heeft om draadloos op te laden.

Verder is het ook mogelijk om de achterkant van de iPhone SE te laten vervangen door een nieuw design.

iPhone SE batterij vervangen

Een ander veelvoorkomend probleem is een batterij die snel leegloopt, waardoor een telefoon steeds aan de lader moet. In de meeste gevallen hoeft u niet meteen een nieuwe telefoon te kopen. U bespaart geld door de iPhone SE batterij te vervangen, of te laten repareren.

Niet altijd hoeft het probleem te liggen bij de accu. De iPhone SE kan ook oplaadproblemen hebben. Dan is de oplaadpoort defect. Als dit inderdaad het geval lijkt te zijn, gaan we graag meteen voor u aan de slag met de reparatie.

Omdat het niet altijd in één oogopslag overduidelijk is waar precies het probleem ligt, adviseren we u om uw telefoon te laten bekijken door een expert. We kijken namelijk eerst naar waar de kern van het probleem ligt, voordat we aan de slag gaan met repareren. Zo voorkomen we onnodige kosten.

Software reparatie

Reageert uw iPhone SE plotseling niet, valt deze uit of is hij traag? Wellicht is er dan iets aan de hand met de software van de telefoon. Met de software bedoelen we onder andere de programma’s en applicaties van een telefoon. Kom gerust langs op afspraak om te laten zien wat er exact aan de hand is, zodat we meteen met de reparatie kunnen beginnen.

Overige reparaties

Naast al de hierboven genoemde reparaties, zijn we ook expert in het repareren van waterschade en kunnen we met het moederbord van de iPhone SE aan de slag gaan. Dus ook als u hier problemen mee heeft, helpen we u graag verder.

iPhone SE repareren

Is uw iPhone SE verzekerd?

Als uw telefoon verzekerd is, kan een verzekering de reparatie vergoeden. Ze kunnen dan wel vragen om een offerte. We maken bij Just Phones graag een offerte voor u, zodat u deze met uw verzekering kan delen. Na de reparatie krijgt u van ons een factuur opgestuurd, die u aan de verzekering kunt leveren.

Menu