iPhone 5 reparatie

Voor een iPhone 5 reparatie in Groningen kunt u nog altijd langskomen bij Just Phones. Ondanks dat dit één van de oudere modellen van de iPhone is, bieden wij hier ‘gewoon’ ondersteuning voor aan. Wat voor reparaties zijn dit? De smartphone van het merk Apple staat bekend om haar lange levensduur en goede prestaties, maar u kunt altijd te maken krijgen met defecten, zowel in de software als hardware. Wat het probleem ook is, wij lossen het snel op.

Welk type iPhone reparaties?

Er zijn verschillende soorten iPhone 5 reparaties mogelijk bij Just Phones. Onze specialisten ondersteunen u zowel op het gebied van software als hardware. Dat betekent dat u langs kunt komen voor onder meer problemen rondom het moederbord, waterschade, beeldscherm en updates. Omdat de iPhone 5 een relatief oud model is, is het niet altijd mogelijk om een reparatie uit te voeren. Gelukkig kunt u bij ons ook uw toestel omruilen tegen gunstige voorwaarden.

Wij ondersteunen de volgende iPhone 5 modellen:  
iPhone 5 – iPhone 5C – iPhone 5S

iPhone 5

Schermreparatie iPhone 5

Het beeldscherm van de iPhone 5 kan kapot gaan, en dat heeft gevolgen voor het gebruiksgemak. Ontdekt u een kras of zelfs scheur over uw beeldscherm, dan is het verstandig om een schermreparatie uit te laten voeren. Wij gebruiken uitsluitend officiële onderdelen van Apple, waardoor uw iPhone snel weer beschikt over een volledig functioneel beeldscherm. Bovendien is uw reparatie snel uitgevoerd. Vaak is uw iPhone binnen 30 minuten weer gereed om mee naar huis te nemen.

Wist u dat Just Phones ook uw specialist is voor iPad reparaties? Kom langs of maak uw afspraak online.

Meer weten over onze ondersteuning voor de iPhone 5? We helpen u graag verder, zodat u nog langer kunt genieten van uw vertrouwde device. Bezoek Just Phones in winkelcentrum Paddepoel. Wij zijn uw iPhone reparatie specialist in Groningen.

Menu