iPhone 13 Pro reparatie

Is uw iPhone 13 Pro aan reparatie toe? Bij Just Phones maken we uw iPhone weer als nieuw. We werken namelijk uitsluitend met de beste onderdelen. Dit om de topkwaliteit die u van Apple gewend bent te behouden. Daarnaast zijn we met de meeste reparaties binnen 30 tot 60 minuten klaar, zodat u binnen no-time weer buiten staat met uw geliefde telefoon.

Meest voorkomende reparaties

Bij Just Phones repareren we dagelijks allerlei soorten telefoons, laptops, computers en tablets. Onze technici hebben jarenlange ervaring met het oplossen van problemen zoals:

 • Schermen die kapot zijn
 • Telefoons die uitvallen
 • Trage telefoons
 • Batterijen die snel leeglopen
 • Camera’s die kapot zijn
 • Oplaadproblemen
 • Waterschade
 • Problemen aan het moederbord

Bij elke reparatie vragen we naar de problemen die u ervaart. Eerst kijken we naar wat de oorzaak van het probleem is. Soms is dit voor de hand liggend, zoals bij een kapot scherm. Bij andere problemen, zoals bij een trage telefoon, kan het probleem meerdere oorzaken hebben.

Als we weten wat de oorzaak van het probleem is, gaan we aan de slag met de iPhone 13 Pro reparatie. Soms worden onderdelen gerepareerd of worden ze vervangen. Het vervangen van onderdelen doen we alleen door Apple’s originele refurbished onderdelen of onderdelen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast krijgt u, als de vervangen onderdelen binnen drie maanden tijd alsnog beschadigen, nieuwe van ons vergoed. Zo weet u 100% zeker dat uw telefoon zijn kwaliteit behoud.

iPhone 12 reparatie
Smartphone reparatie

iPhone 13 Pro scherm reparatie

Het kan voorkomen dat uw iPhone 13 Pro schade oploopt door een val. Als er barsten in het beeldscherm zijn ontstaan, bent u bij Just Phones op de juiste plek. Naast een barst, kunnen er verschillende soorten problemen met uw scherm zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Barsten in de glasplaat (beschermlaag)
 • Het scherm geeft geen licht meer
 • Zwarte inktvlekken in het scherm
 • Verticaal gekleurde strepen in het scherm
 • Display reageert niet op aanraking

Staat uw probleem er niet tussen? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw telefoon.

Achterkant vervangen

Een beschadigde achterkant lijkt in eerste instantie misschien niet zo erg. Toch raden we ten zeerste aan om zo snel mogelijk de achterkant van uw iPhone 13 Pro te vervangen wanneer deze kapot is. Dit omdat viezigheid, zoals zand of stof, de kans krijgt om in uw telefoon terecht te komen en meer schade aan te richten. Maak meteen een afspraak om de achterkant te laten repareren of vervangen.

De achterkanten van iPhones vanaf de iPhone 8 worden gemaakt van glas. Deze telefoons hebben namelijk de mogelijkheid om draadloos op te laden. Ook dit plaatsen we bij Just Phones.

Wilt u de achterkant van uw iPhone 13 Pro vervangen door een nieuw design? Ook dat is bij ons mogelijk. Neem contact met ons op of kom bij ons langs om samen de mogelijkheden te bekijken.

iPhone 13 Pro batterij vervangen

Niks is vervelender dan een leeglopende iPhone 13 Pro die continu moet worden opgeladen. Herkent u dit probleem? Dan is er een kans dat de batterij van uw iPhone 13 Pro toe is aan vervanging. Bij Just Phones kijken we graag met u mee. Eerst kijken we naar waar het probleem van de telefoon ligt. Bij een fysiek of technisch defect aan de batterij, gaan we direct aan de slag met de reparatie. Als de accu als het ware is “opgebrand” is het nodig om de accu te vervangen.

Naast batterijproblemen kan het ook voorkomen dat uw iPhone 13 Pro oplaadproblemen heeft. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de oplaadpoort defect is. Ook dit repareren we bij Just Phones. Op deze manier kunt u snel weer op een fijne manier gebruik maken van uw toestel.

Software reparatie

Bij de software van een telefoon, bedoelen we onder andere de programma’s en applicaties van een mobiel apparaat. Wanneer uw iPhone 13 Pro soms uitvalt, niet reageert of traag is, kan dit komen door problemen met de software. Ook dit probleem lossen we graag voor u op.

Overige smartphone reparaties

Naast scherm reparaties, achterkanten repareren, batterijen vervangen en software reparaties, zijn wij ook experts in het repareren van het moederbord en het verhelpen van waterschade. Het vakkundige team van Just Phones staat voor u klaar!

bevestiging afspraak telefoonreparatie

Is uw iPhone 13 Pro verzekerd?

Als uw iPhone 13 Pro is verzekerd, kan de verzekering vragen om een offerte. Dit regelen wij graag voor u. Daarnaast ontvangt u achteraf ook een gespecificeerde factuur die u kunt inleveren bij de verzekering.

Menu