iPhone 12 Pro Max reparatie

Heeft u een barst in uw iPhone 12 Pro Max scherm of een andere schade aan uw iPhone? Bij Just Phones werken ervaren, vakkundige technici, die met originele iPhone onderdelen van topkwaliteit uw telefoon zo snel mogelijk repareren!

De meeste reparaties zijn binnen 30 tot 60 minuten klaar. Dit geeft u de tijd om even rustig een kopje koffie in onze winkel in Groningen te drinken, of om bijvoorbeeld even een snelle boodschap te halen. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat uw telefoon weer gereed is voor gebruik. Hierbij gaan wij zorgvuldig te werk en doen we ons best om al uw bestanden op de iPhone 12 Pro Max te behouden.

Meest voorkomende reparaties

Voor iedere iPhone 12 Pro Max reparatie gebruiken we de beste onderdelen die officieel zijn goedgekeurd door Apple, waardoor uw iPhone de kwaliteit behoudt die u van Apple gewend bent. Ook geven wij drie maanden garantie op de vervangen onderdelen.

De volgende reparaties kunnen worden uitgevoerd bij Just Phones:

 • Scherm reparatie
 • Achterkant vervangen
 • Batterij vervangen
 • Camera reparatie
 • Software reparaties
 • Hulp bij oplaadproblemen
 • Eerste hulp bij waterschade
 • Moederbord reparatie
iPhone 12 reparatie
Smartphone reparatie

iPhone 12 Pro Max scherm reparatie

Het scherm van een iPhone kan snel kapot gaan. Het kan gebeuren dat uw telefoon gevallen is en dat deze nu een barst in het scherm heeft. Bij Just Phones staan we voor u klaar met onze iPhone 12 Pro Max scherm reparaties! Voor diverse soorten problemen met het beeldscherm kunt u bij ons terecht. Hierbij valt te denken aan:

 • Een barst in het scherm
 • Barsten in het glasplaatje (beschermlaag)
 • Het beeldscherm geeft geen licht meer
 • Er zitten zwarte inktvlekken in het beeldscherm
 • Er staan verticaal gekleurde strepen in het beeldscherm
 • Display reageert niet meer op aanraking

Maar ook bij andere problemen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en vinden we een passende oplossing voor uw probleem.

Achterkant iPhone vervangen

Met een beschadigde achterkant loopt uw iPhone 12 Pro Max extra risico op schade van het device. Stof en water komen namelijk gemakkelijker in uw telefoon terecht, waardoor belangrijke onderdelen kunnen beschadigen. Daarom is het van belang om de achterkant van uw iPhone 12 Pro Max zo snel mogelijk te vervangen bij schade, om een langere levensduur van uw telefoon te behouden. Is de achterkant van uw iPhone kapot gevallen? Geen probleem voor Just Phones. Wij helpen u graag!
De nieuwste edities van de iPhone (vanaf de iPhone 8) worden gekenmerkt door een glazen achterkant. Dit is op deze manier gemaakt, zodat de telefoons de mogelijkheid hebben om draadloos te worden opgeladen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om de achterkant van uw iPhone 12 Pro Max te laten vervangen door een nieuw design. Neem contact met ons op of kom langs bij onze winkel om de mogelijkheden te bespreken.

Batterij vervangen

Gemiddeld zult u na ongeveer twee jaar intensief gebruik van de iPhone gaan merken dat de batterij langzamerhand verslechterd. Er kunnen ook redenen zijn dat dit eerder gebeurd. Een iPhone die snel leeg gaat en continu aan de lader moet is erg vervelend. Bij Just Phones kunnen we dit probleem oplossen door de batterij te vervangen.

Eerst kijken we waar het probleem ligt. Bij een fysiek of technisch defect aan de batterij gaan we direct aan de slag met de reparatie. In sommige gevallen is de accu als het ware “opgebrand” en zal het nodig zijn om de gehele accu te vervangen.

Uw iPhone 12 Pro Max kan ook last hebben van oplaadproblemen. De batterij is dan niet direct stuk, maar de oplaadpoort is dan bijvoorbeeld defect. Dit soort problemen repareren wij ook zo snel mogelijk. Hierdoor kunt u nog lang genieten van uw bekende, geliefde toestel.

iPhone Software reparatie

Is uw iPhone 12 Pro Max ook traag? Valt hij soms plotseling uit of reageert hij niet? Dan is er mogelijk iets mis met de software van de iPhone. Bij de software van een telefoon hebben we het onder andere over de programma’s en applicaties van de telefoon.

Ook hier kunnen wij u bij helpen! Vul het contactformulier in om ons te laten weten wat u opgelost wilt hebben of laat het ons zien bij een afspraak in onze winkel. Wij kijken dan wat er aan de hand is en zullen het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.

Overige iPhone 12 Pro Max reparaties

Naast het vervangen van de batterij, de achterkant en/of het repareren van het beeldscherm van uw iPhone, zijn wij bij Just Phones ook expert in het repareren van het moederbord en het oplossen van problemen bij waterschade. Ons vakkundige team staat graag voor u klaar!

studentenkorting

Is uw iPhone 12 Pro Max verzekerd?

Wanneer uw iPhone 12 Pro Max verzekerd is, kan de verzekering u vragen om een offerte. Dit willen wij graag voor u regelen. Daarnaast ontvangt u ook na de reparatie een gespecificeerde factuur die u kunt overdragen aan de verzekering.

Korting voor studenten

Bent u 18 jaar of ouder en studeert u aan het MBO, HBO of aan de Universiteit? Dan profiteert u van 5% studentenkorting op al onze reparatiediensten. Laat ons weten dat u een student bent en claim uw korting! Ontdek meer over onze studentenkorting.

Menu