iPhone 14 Pro Max reparatie

Moet uw iPhone 14 Pro Max gerepareerd worden? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Het vakkundige team van Just Phones staat voor u klaar en repareren zo snel mogelijk uw telefoon. De meeste reparaties duren tussen de 30 en 60 minuten. Als we aan de slag gaan, kunt u shoppen in het winkelcentrum van Paddepoel of in de winkel wachten met een kopje koffie of thee. Tijdens de reparatie werken we zorgvuldig en doen we er alles aan om al uw bestanden op uw telefoon te behouden.

Meest voorkomende reparaties

Bij Just Phones gebruiken we originele Apple refurbished en onderdelen van de hoogste kwaliteit om de kwaliteit van uw iPhone 14 Pro Max te waarborgen. We geven drie maanden garantie op de plaatsvervangende onderdelen. Zo weet u zeker dat uw telefoon op de juiste manier is gerepareerd.

De meeste problemen die we oplossen zijn:

 • Kapotte schermen
 • Telefoons die uitvallen
 • Trage telefoons
 • Batterijen die snel leeglopen
 • Kapotte camera’s
 • Oplaadproblemen
 • Waterschade
 • Problemen aan het moederbord

Bij elke reparatie vragen we naar de problemen die u ervaart, zodat we de oorzaak kunnen achterhalen. Daarna gaan we uiteraard zo snel mogelijk voor u aan de slag.

iPhone 12 reparatie
Smartphone reparatie

iPhone 14 Pro Max scherm reparatie

Is uw toestel gevallen en heeft deze nu schade? Dan staat Just Phones voor u klaar met een scherm reparatie voor de iPhone 14 Pro Max. Denk hierbij aan de volgende problemen bij een beeldscherm:

 • Een barst in het scherm
 • Barsten in de glasplaat (beschermlaag)
 • Het scherm geeft geen licht meer
 • Zwarte inktvlekken in het scherm
 • Verticaal gekleurde strepen in het scherm
 • Display reageert niet op aanraking

Staat uw probleem er niet tussen? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in. We kijken graag naar een passende oplossing.

Achterkant vervangen

Heeft uw iPhone 14 Pro Max schade aan de achterkant? Kom dan snel langs in onze winkel om de levensduur van uw telefoon te verlengen. Met een kapotte achterkant heeft de telefoon een groter risico op schade op belangrijke, interne onderdelen. Denk hierbij aan stof, water of vuiltjes die in de iPhone 14 Pro Max terechtkomen.

De achterkant van de telefoon is gemaakt van glas. Dit is vanaf de iPhone 8 het geval, zodat deze telefoons de mogelijkheid hebben om draadloos op te laden. Is de glazen achterkant van uw toestel kapot? We vervangen deze graag voor u.

Wilt u de achterkant van uw iPhone 14 Pro Max vervangen door een nieuw design? Ook dat is mogelijk. Kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

iPhone 14 Pro Max batterij vervangen

Een toestel die steeds leegloopt en continu moet worden opgeladen. Niets is vervelender dan dat. Als u dit probleem ervaart kan het goed zijn dat de batterij van de iPhone 14 Pro Max toe is aan vervanging. Bij een fysiek of technisch defect aan de batterij beginnen we meteen met de reparatie. Wanneer de accu is opgebrand, is het nodig om deze volledig te vervangen.

Naast een defecte accu, kan de iPhone 14 Pro Max ook last hebben van oplaadproblemen. Denk hierbij aan een defecte oplaadpoort. We kijken altijd eerst naar waar het probleem precies ligt. Vervolgens repareren of vervangen we het defecte onderdeel.

Software reparatie

Een telefoon die steeds uitvalt, erg traag is of niet reageert, is een vaak voorkomend probleem. Dit kan liggen aan de software van de telefoon. Als we het hebben over software, bedoelen we onder andere de applicaties en programma´s van de telefoon. Plan via het formulier een afspraak en laat ons weten wat u opgelost wilt hebben. We kijken wat er aan de hand is en repareren dit zo snel mogelijk.

Overige reparaties

Naast de hierboven genoemde reparaties, zijn we als Just Phones ook specialist in het repareren van waterschade en het moederbord van de iPhone 14 Pro Max. Heeft u een ander probleem, maar staat die er niet tussen? Kom dan gerust bij ons langs.

bevestiging afspraak telefoonreparatie

Is uw iPhone 14 Pro Max verzekerd?

Ons vakkundige team maakt graag een offerte voor uw verzekering. Een verzekering kan om een offerte vragen als uw iPhone 14 Pro Max is verzekerd. Zodra wij de reparatie hebben afgerond, krijgt u ook achteraf een factuur voor de verzekering.

Menu