Tablet reparatie

Wilt u een tablet reparatie laten uitvoeren in Groningen? Stel, u bent druk bezig op uw tablet en plots valt de device uit. U vermoedt dat dit een incident is, maar twee dagen later gebeurt hetzelfde. Een software of hardware issue aan uw tablet kan erg vervelend zijn, en het is logisch dat u dit snel wilt laten verhelpen. Gelukkig staan onze specialisten elke dag klaar om uw apparaat snel en vakkundig te herstellen.

Wist u dat een tablet reparatie bij ons vaak maximaal een uur van uw tijd in beslag neemt? Terwijl u een rondje maakt door Winkelcentrum Paddepoel, nemen wij de tablet reparatie voor onze rekening. U kunt uw toestel, volledig hersteld, snel weer huiswaarts nemen.

Specialist in tablet reparaties

Bij een tablet reparatie gaan we uit van twee merken: Apple en Samsung. We ondersteunen echter ook andere tablet merken. Ontdekt u een fysiek defect (hardware) bij uw tablet, dan is het prettig om te weten dat we uitsluitend kiezen voor originele onderdelen. Een schermreparatie van de tablet is zodoende altijd in goede handen. Een software issue is door uzelf vaak moeilijk te herkennen. U merkt bijvoorbeeld dat de tablet minder snel reageert of uitvalt. Onze analyse in de winkel signaleert snel het probleem, waarna we direct over kunnen gaan tot herstel.

tablet reparatie
tablet scherm reparatie

Scherm repareren

Een scherm laten repareren kunt u het beste overlaten aan de professionals van Just Phones. Vaak is het mogelijk om de reparatie binnen een uur uit te voeren. Daardoor kunt u snel weer aan de slag met de tablet.

tabblet batterij sjabloon

Batterij vervangen

De batterij van uw tablet kan op een gegeven moment sneller leeglopen. In dat geval moet u denken aan vervanging. Neem uw tablet mee naar Just Phones voor een controle. Wij hebben genoeg accu’s op voorraad liggen en vervangen indien nodig de batterij. De levensloop van uw tablet is zo verlengd en u bent verzekerd van een goed werkend apparaat.

tablet scherm reparatie

Oplaadpoort vervangen

Is de oplaadpoort van uw tablet beschadigd of vervuild? Dit kan ervoor zorgen dat die niet meer goed oplaadt of herkend wordt via de computer. Wij kunnen de MicroUSB, Tpye-C of Lightning connector voor u vervangen.

tabblet batterij sjabloon

Moederbord reparatie

Het moederbord is een belangrijk onderdeel van een tablet. Onze ervaren team staat voor u klaar voor het repareren van het moederbord van uw tablet. Wanneer deze niet meer goed functioneert, kunnen de verschillende componenten feitelijk niet meer goed met kunnen communiceren.

Bezoek onze winkel

Benieuwd naar onze service voor tablet reparaties? Maak kennis met onze specialisten. Just Phones is te vinden in Winkelcentrum Paddepoel. Hier helpen we dagelijks klanten uit de brand die op zoek zijn naar een vertrouwde en snelle reparatie van de smartphone, tablet, laptop of PC. We zijn ook uw vertrouwde adres! Heeft u haast? Kom dan direct langs in onze winkel, vaak kunnen we u direct helpen. Wilt u liever een afspraak maken zodat u er zeker van bent dat we u direct kunnen helpen? Dan kunt u dit altijd online regelen.

Tot ziens bij uw tablet reparatie specialist in Groningen.

Menu