Tablet reparatie

Wilt u een tablet reparatie laten uitvoeren in Groningen? Stel, u bent druk bezig op uw tablet en plots valt de device uit. U vermoedt dat dit een incident is, maar twee dagen later gebeurt hetzelfde. Een software of hardware issue aan uw tablet kan erg vervelend zijn, en het is logisch dat u dit snel wilt laten verhelpen. Gelukkig staan onze specialisten elke dag klaar om uw apparaat snel en vakkundig te herstellen.

Wist u dat een tablet reparatie bij ons vaak maximaal een uur van uw tijd in beslag neemt? Terwijl u een rondje maakt door Winkelcentrum Paddepoel, nemen wij de tablet reparatie voor onze rekening. U kunt uw toestel, volledig hersteld, snel weer huiswaarts nemen.

Specialist in tablet reparaties

Bij een tablet reparatie gaan we uit van twee merken: Apple en Samsung. We ondersteunen echter ook andere tablet merken. Ontdekt u een fysiek defect (hardware) bij uw tablet, dan is het prettig om te weten dat we uitsluitend kiezen voor originele onderdelen. Een schermreparatie van de tablet is zodoende altijd in goede handen. Een software issue is door uzelf vaak moeilijk te herkennen. U merkt bijvoorbeeld dat de tablet minder snel reageert of uitvalt. Onze analyse in de winkel signaleert snel het probleem, waarna we direct over kunnen gaan tot herstel.

tablet reparatie
iPad reparatie

iPad reparatie

Een iPad reparatie laten uitvoeren? Deze tablet van Apple is mateloos populair, en u wilt hier natuurlijk lang van genieten. Ervaart u problemen met de iPad, kom dan zo snel mogelijk langs bij Just Phones. Dat kan zelfs zonder afspraak! We voeren onder meer de volgende reparaties uit:

  • Moederbord reparatie
  • Schermreparatie
  • Vervangen cover
  • Batterij vervangen
  • Oplaadproblemen

Door uitsluitend originele onderdelen van Apple te gebruiken, kunnen we u verzekeren dat uw iPad na reparatie weer jaren meegaat.

Samsung tablet reparatie

Is de tablet uw favoriete device om heerlijk over het internet te surfen of spelletjes te spelen? Dan is het vervelend als u te maken krijgt met een defect. Ook voor een Samsung tablet reparatie bent u daarom van harte welkom bij Just Phones. Onze specialisten sporen het issue snel voor u op, waarna we kunnen beginnen aan de reparatie. Vaak is uw Samsung tablet binnen een uur gerepareerd en weer klaar om te gebruiken.

Bezoek onze winkel

Benieuwd naar onze service voor tablet reparaties? Maak kennis met onze specialisten. Just Phones is te vinden in Winkelcentrum Paddepoel. Hier helpen we dagelijks klanten uit de brand die op zoek zijn naar een vertrouwde en snelle reparatie van de smartphone, tablet, laptop of PC. We zijn ook uw vertrouwde adres! Heeft u haast? Kom dan direct langs in onze winkel, vaak kunnen we u direct helpen. Wilt u liever een afspraak maken zodat u er zeker van bent dat we u direct kunnen helpen? Dan kunt u dit altijd online regelen.

Tot ziens bij uw tablet reparatie specialist in Groningen.

Just Phones geeft uw tablet ook een grondige opknapbeurt

Just Phones is meer dan alleen smartphones. Voor de reparatie van ipads en tablets zijn wij ook de beste optie in de regio Groningen. Heeft uw tablet een kapot scherm of is de batterij van uw ipad aan vervanging toe? Laat het aan de specialisten van Just Phones over om het voor u te fixen.

Scherm repareren

Uw scherm is kapot. Wat nu? Bij Just Phones zorgen wij dat uw iPad of tablet er weer als nieuw uitziet.

Wij vervangen het touchscreen en het LCD-scherm van uw ipad of tablet. Zo heeft u weer een functionerend apparaat.

Batterij vervangen

De batterij van uw tablet of iPad kan op een gegeven moment sneller leeglopen. In dat geval moet u denken aan vervanging. Neem uw iPad of tablet mee naar Just Phone voor een controle. Wij hebben genoeg accu’s op voorraad liggen en vervangen indien nodig de batterij. De levensloop van uw tablet is zo verlengd en u bent verzekerd van een goed werkende tablet.

Oplaadpoort vervangen

Is het oplaadgedeelte van uw toestel beschadigd of vervuild? Dit kan ervoor zorgen dadt uw toestel niet meer goed oplaadt of herkend wordt via de computer. Wij kunnen de MicroUSB, Tpye-C of Lightning connector van uw toestel vervangen.

Hoorspeaker vervanger

Hoort u de ander tijdens een telefoongesprek niet goed of helemaal niet meer? Of is er een ruis in het geluid? Dan vervangen we de hoorspeaker van uw toestel voor u.

Menu
Wij scoren een 4.9 uit 5 berekend uit meer dan 750 reviews van klanten op Google en Facebook