Samsung Galaxy S10 reparatie

Samsung S10 reparatie Just Phones

Is uw Samsung Galaxy S10 toe aan een reparatie? Heeft u bijvoorbeeld een barst in uw scherm of is er een probleem met de batterij? Wat het defect ook is, Just Phones staat voor u klaar! Onze ervaren en vakbekwame technici werken alleen met de allerbeste mobiele onderdelen, die tevens ook nog zijn goedgekeurd door Samsung, om uw Galaxy S10 zo goed als nieuw bij u te kunnen afleveren!

Gemiddeld duurt een smartphone reparatie bij ons 30 tot 60 minuten. Drink rustig een kop koffie in onze winkel en in de tussentijd repareren wij uw telefoon. Bij Just Phones gaan wij nauwkeurig te werk en doen we ons best om al uw bestanden op uw Samsung Galaxy S10 te behouden.

Just Phones

Meest voorkomende reparaties

Bij Just Phones voeren we vrijwel iedere reparatie uit. De meeste problemen bij telefoons komen voor bij het scherm en de batterij.

Wij gebruiken alleen de allerbeste onderdelen voor onze Samsung Galaxy S10 reparaties. Deze onderdelen zijn door het merk goedgekeurd, waardoor uw telefoon de kwaliteit behoudt die u gewend bent. Daarnaast geven wij ook nog eens drie maanden garantie op de vervangen onderdelen.

Hieronder vindt u een lijst met alle reparaties die door ons worden uitgevoerd:

 • Scherm reparatie
 • Achterkant vervangen
 • Batterij vervangen
 • Camera reparatie
 • Software reparaties
 • Hulp bij oplaadproblemen
 • Eerste hulp bij waterschade
 • Moederbord reparatie

Denkt u een andere reparatie nodig te hebben? Neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

scherm reparatie

Samsung Galaxy S10 scherm vervangen

U laat uw Samsung per ongeluk vallen en er zit direct een gigantische barst in. Bij Just Phones staan we vandaag nog voor u klaar om dit probleem op te lossen. Niet alleen wanneer u een barst in uw scherm heeft, maar ook bij andere diverse soorten problemen kunt u bij ons terecht:

 • Een barst in het scherm
 • Barsten in het glasplaatje (beschermlaag)
 • Het beeldscherm geeft geen licht meer
 • Er zitten zwarte inktvlekken in het beeldscherm
 • Er staan verticaal gekleurde strepen in het beeldscherm
 • Display reageert niet meer op aanraking

Staat uw probleem met het beeldscherm hier niet tussen? Ook dan staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en vinden we een passende oplossing voor uw probleem.

reparatie sjabloon

Achterkant vervangen

Wanneer de achterkant van uw smartphone beschadigd is, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten vervangen. U loopt namelijk de kans op extra schade aan andere onderdelen, doordat stof en water gemakkelijker uw Galaxy S10 binnen kunnen komen.

Door de achterkant van uw telefoon zo snel mogelijk te vervangen bij schade, wordt de levensduur van uw S10 weer verlengd. Bij Just Phones willen wij deze langere levensduur garanderen en helpen we dus graag met het vervangen van de achterkant van uw Samsung. Neem contact met ons op of kom langs bij onze winkel om de mogelijkheden te bespreken.

batterij sjabloon

Batterij vervangen

Afhankelijk van wat u doet op uw smartphone, zou de batterij van een Samsung Galaxy S10 bij regulier gebruik 10 uur mee moeten kunnen gaan. Maar na loop van tijd kan het zijn dat deze batterijduur verslechterd. Dat kan komen door veroudering, echter kunnen natuurlijk ook andere problemen optreden die de batterijduur van uw telefoon doen verminderen. Wanneer uw Samsung snel leeg gaat en vaak aan de lader moet, is dat erg vervelend.

Bij Just Phones kunnen we dit probleem oplossen door de batterij te vervangen. Eerst kijken we waar het probleem ligt. Bij een fysiek of technisch defect aan de batterij gaan we direct aan de slag met de reparatie. In sommige gevallen is de accu als het ware “opgebrand” en zal het nodig zijn om de gehele accu te vervangen.

Uw Samsung Galaxy S10 kan daarnaast ook last hebben van oplaadproblemen. De batterij is dan niet per se stuk, maar de oplaadpoort kan dan defect zijn. Zulke problemen repareren wij zo snel mogelijk. Hierdoor kunt u nog lang genieten van uw oude, vertrouwde toestel.

moederbord sjabloon

Software reparatie

Ook last van een slome Samsung Galaxy S10? Of van een telefoon die ineens uitvalt of niet meer reageert? Dan is het mogelijk dat er een defect is aan de software. Daarmee hebben we het onder andere over de programma’s en applicaties die op het toestel staan.

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht! Vul het contactformulier in om ons te laten weten wat het probleem is. Uiteraard kunt u ook direct naar onze winkel komen. Wij kijken dan wat er aan de hand is en zullen het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.

Overige Samsung Galaxy S10 reparaties

Bij Just Phones kunnen wij voor ieder probleem een passende oplossing bieden. Dit gaat verder dan alleen het vervangen van de batterij, de achterkant of het repareren van het beeldscherm van uw Samsung. Wij zijn onder andere ook expert in het repareren van het moederbord en het oplossen van problemen bij waterschade. Meld uw probleem en ons vakkundige team staat graag voor u klaar!

Is uw Samsung Galaxy S10 verzekerd?

Wanneer uw toestel is verzekerd, kan de verzekering vragen om een offerte. Dit willen wij graag voor u regelen. Daarnaast ontvangt u ook na de reparatie een gespecificeerde factuur die overgedragen kan worden aan de verzekering.

Korting voor studenten

Wij snappen dat u de reparatie voor uw telefoon soms liever uitstelt, hoogstwaarschijnlijk vanwege de kosten. Daarom biedt Just Phones een speciale studentenkorting aan. Bent u 18 jaar of ouder en studeert u aan het MBO, HBO of aan de Universiteit? Dan profiteert u van 5% studentenkorting op al onze reparatiediensten. Laat ons weten dat u een student bent en claim uw korting! Ontdek meer over onze studentenkorting.

Menu