Samsung Galaxy S21 Plus reparatie

Samsung S21 Plus reparatie Just Phones

Een Galaxy S21 Plus laten repareren? Bij Just Phones in Groningen bent u aan het juiste adres om de nieuwste smartphones snel te laten repareren. Ons vakkundig personeel gaat hard aan de slag om uw telefoon binnen 30 tot 60 minuten te repareren. Ondertussen kunt u gerust bij ons een kopje koffie of thee drinken.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bij Just Phones krijgen we dagelijks verschillende kapotte telefoons binnen van klanten. Niks is voor ons te gek. Wij gaan tot het uiterste om uw Samsung volledig te repareren en tijdens dit proces alle bestanden te behouden. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend onderdelen die door Samsung zelf zijn goedgekeurd. Hiermee behouden we de kwaliteit die u van Samsung gewend bent. Mochten de vervangende onderdelen kapot gaan binnen drie maanden, krijgt u deze volledig van ons vergoed.

Wij kunnen voor u onder andere het volgende betekenen:

 • Scherm reparaties
 • Achterkant vervangen
 • Batterij vervangen
 • Camera reparaties
 • Software reparaties
 • Hulp bij oplaadproblemen
 • Eerste hulp bij waterschade
 • Moederbord reparatie
scherm reparatie

Scherm reparatie Galaxy S21 Plus

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw toestel op de grond is gevallen. Hoe vervelend dit ook is, het is goed om de telefoon zo snel mogelijk te laten repareren. Bij een simpele barst in het scherm kan het al snel gebeuren dat de gehele display het niet meer doet, of de telefoon niet meer aan gaat. Om dit te voorkomen gaan we aan de slag met de reparatie. Voor het volgende kunt u bij ons terecht voor een scherm reparatie:

 • Er is een barst in het scherm.
 • Er zitten barsten in de glasplaat (beschermlaag).
 • Het scherm geeft geen licht meer.
 • Er zitten zwarte inktvlekken in het scherm.
 • Er zitten verticaal gekleurde strepen in het scherm.
 • Het Display reageert niet op aanraking.

Is er wat anders met uw scherm aan de hand? Laat het ons weten!

reparatie sjabloon

Achterkant Galaxy S21 Plus vervangen

Is uw Galaxy S21 Plus op de grond gevallen en is de achterkant kapot? Laat uw telefoon dan zo snel mogelijk repareren door de achterkant te laten vervangen. Een kapotte achterkant geeft viezigheid zoals stof en zand en de kans om kwetsbare, belangrijke onderdelen aan te tasten. Hierdoor kan uw telefoon verder kapot gaan, waardoor de reparatie duurder wordt. Daarom is het altijd verstandig om zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een vakkundige en ervaren monteur. Bij Just Phones bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij vervangen de achterkant van uw Galaxy S21 Plus in het origineel, of in een andere kleur naar wens.

batterij sjabloon

Batterij vervangen of repareren

Een opgeladen Galaxy S21 Plus gaat gemakkelijk een hele dag mee. Aangezien dit model nog redelijk nieuw is, komt het waarschijnlijk niet voor dat uw accu verouderd is en het daardoor niet meer zo goed doet als eerst. Wel kan het eens voorkomen dat er andere dingen aan de hand zijn. Zo kunnen bijvoorbeeld de accu of oplaadpoort beschadigd zijn. Ook dit kan ervoor zorgen dat de batterij niet lang mee gaat, of dat uw telefoon langzaam of niet oplaadt.

Mocht u merken dat uw accu of oplaadpoort het niet goed doet, kijken we graag naar waar het probleem precies ligt. We kunnen dan onderdelen repareren of uw batterij vervangen.

moederbord sjabloon

Software reparatie

Het kan voorkomen dat een telefoon verouderd. Dit ziet u vooral terug bij de software, bijvoorbeeld bij apps of de snelheid van de telefoon. Veel mensen kopen een nieuwe telefoon wanneer deze langzamer wordt, maar dit is helemaal niet nodig. Met een software reparatie van Just Phones wordt de software van uw telefoon weer als nieuw.

Overige reparaties aan de Galaxy S21 Plus

Naast bovenstaande reparaties, voeren we dagelijks nog veel meer reparaties uit. Elke dag gaan we aan de slag met het repareren van bijvoorbeeld camera’s, moederborden en bieden we hulp aan bij waterschade. Wij doen ons uiterste best zodat u zo snel mogelijk uw gerepareerde telefoon weer in handen heeft.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Is uw Samsung verzekerd?

Wanneer uw Galaxy S21 Plus verzekerd is, kan het zijn dat de verzekering de reparatiekosten (een deel) vergoeden. Daarom maken we altijd achteraf een gespecificeerde factuur die naar de verzekering kan worden gestuurd. Daarnaast bieden we ook van tevoren een offerte, mocht uw verzekering daarom vragen.

Korting voor studenten

We kunnen ons goed voorstellen dat u als student het niet altijd even breed heeft. Een onverwachte uitgave zoals een telefoon reparatie kan daarom erg vervelend zijn. Om deze reden geven wij de studenten aan het MBO, HBO of universiteit een studentenkorting van 5% op al onze reparatiediensten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over reparaties van de Galaxy S21 Plus? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Menu