Samsung A52 reparatie

Samsung A52 reparatie Just Phones

Heeft u schade aan uw Galaxy A52? Bij Just Phones garanderen we een goed resultaat. We beschikken namelijk over ervaren en vakkundige technici en werken uitsluitend met onderdelen die door Samsung zijn goedgekeurd.

Onze snelle service

De meeste van onze reparaties duren 30 tot 60 minuten. U kunt dus best even plaatsnemen bij ons in de winkel en wachten onder het genot van een kopje koffie of thee. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat uw telefoon weer wordt klaargemaakt voor gebruik. Hierbij gaan wij zorgvuldig te werk en proberen wij zoveel mogelijk van uw bestanden te bewaren.

scherm reparatie

Samsung A52 scherm reparatie

Heeft uw Samsung A52 schade opgelopen aan het scherm? Bij Just Phones staan we voor u klaar. We bieden verschillende behandelingen aan op het gebied van scherm, namelijk:

  • Een barst in het scherm of in het glasplaatje (beschermlaag)
  • Het beeldscherm geeft geen licht meer
  • Er zitten zwarte vlekken in het beeldscherm
  • Er staan verticaal gekleurde strepen in het beeldscherm
  • Display reageert niet meer op aanraking

Maar natuurlijk staan we ook bij andere problemen voor u klaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

reparatie sjabloon

Achterkant vervangen

Heeft u schade aan de achterkant van uw telefoon? Dan is het zaak deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Hierdoor loopt u namelijk risico dat uw telefoon extra schade oploopt, Doordat er water en stof in de telefoon terecht kan komen. Kom zo snel mogelijk bij ons langs op maak een afspraak. Wij zullen dit voor u oplossen.

Wij werken met officiële producten van Samsung en zullen zorgen dat deze met de beste kwaliteit worden gerepareerd. Wilt u graag de achterkant van uw telefoon laten vervangen door een nieuw design? Dat kan ook. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs in onze winkel.

batterij sjabloon

Samsung batterij vervangen

Een telefoon die snel leeg gaat en continu aan de lader moet is erg vervelend. Bij Just Phones lossen we dit probleem voor u op. Eerst zullen we kijken waar het probleem precies ligt. Het kan namelijk zo zijn dat de accu is doorgebrand en de batterij in de telefoon vervangen moet worden. Maar het kan ook zijn dat de oplaadpoort van de telefoon defect is. Ook hier kunnen we u bij helpen.

We zorgen ervoor dat de batterij van uw telefoon weer lang mee gaat. Neem contact op voor meer informatie.

moederbord sjabloon

Software reparatie

Is uw telefoon traag of valt hij steeds uit? Dan is er mogelijk iets mis met de software van de telefoon. Onder de software van een telefoon vallen onder andere programma’s en applicaties van de telefoon. Mocht er iets mis zijn met de software dan wordt de telefoon traag en kan hij zonder reden uitvallen.

Bij Just Phones kijken we graag met u mee naar een oplossing. Vul het contactformulier op onze website in of kom langs in onze winkel. Onze ervaren technici kijkt met u mee en komt zo snel mogelijk met een oplossing.

Overige Samsung reparaties

Naast het repareren van het scherm, de achterkant en de batterij van uw telefoon kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld het repareren van het moederbord of hulp bij waterschade.

Doet u telefoon raar, maar heeft u geen idee wat er mee aan de hand is? Kom langs bij ons in de winkel of maak een afspraak. Onze vakkundige technici kijken graag met u mee naar het vinden van een passende oplossing!

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Is uw Samsung A52 verzekerd?

Heeft u een verzekerde Samsung A52? Dan kunt u bij uw verzekering vragen om een offerte. Wij helpen u graag mee! Nadat wij een reparatie hebben uitgevoerd ontvangt u van ons volledige rekening, welke u kunt indienen bij de verzekering.

Korting voor studenten

Bent u 18 jaar of ouder en studeert u aan het MBO, HBO of universiteit? Dan profiteert u van 5% studentenkorting op alle reparatiediensten. Hoe tof is dat! Kom bij ons langs en claim uw korting.

Menu