Samsung S22 reparatie

Samsung S22 reparatie Just Phones

Is uw Samsung S22 defect? Kom langs bij Just Phones voor het repareren en vervangen van onderdelen van uw telefoon. Onze ervaren en bekwame technici maken uitsluitend gebruik van kwaliteit onderdelen die door Samsung zijn goedgekeurd. Op deze manier bieden we u de beste service en kwaliteit.

Onze service

Wij zijn dé expert op het gebied reparaties van uw Samsung telefoon. De meeste smartphone reparaties duren bij ons 30 tot 60 minuten. In tussentijd kunt u bij ons in de winkel onder het genot van een kopje koffie of thee wachten tot uw telefoon weer klaar voor gebruik is. Hierbij zullen we al uw bestanden bewaren. Daarnaast bieden wij drie maand garantie op plaats vervangende onderdelen.

Meest voorkomende Samsung S22 reparaties

scherm reparatie

Scherm vervangen

Is uw Samsung S22 gevallen? Een scherm reparatie is een van de meest voorkomende reparaties bij een Samsung toestel. Wij vervangen uw scherm met een nieuw, origineel scherm waarmee u verzekerd bent van topkwaliteit. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen een glasplaat over het scherm te laten aanbrengen. Hiermee voorkomt u barsten in het scherm van de Samsung.

U kunt bij ons terecht voor verschillende problemen met uw scherm, namelijk;

  • Barsten in het scherm of in de glasplaat (beschermlaag)
  • Het scherm wil niet meer aan
  • Zwarte vlekken in het scherm
  • Verticaal gekleurde strepen in het scherm
  • Scherm reageert niet op aanraking

Staat uw probleem er niet tussen? Ook voor andere problemen kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel. Wij kijken graag met u mee naar het probleem.

reparatie sjabloon

Achterkant Samsung vervangen

Mocht u schade hebben aan de achterkant van uw telefoon, is het belangrijk deze tijdig te laten vervangen. Er kunnen namelijk stofdelen en water in uw telefoon terecht komen. Dit maakt het risico op meer schade aan uw telefoon alleen maar groter.

Bij de High end Samsung toestellen, zoals de telefoons binnen de S- en Note serie, zijn van glas gemaakt. Deze technologie maakt dat zodat deze telefoons de mogelijkheid hebben om draadloos te worden opgeladen. Bij Just Phones hebben we de mogelijkheid om een glazen achterkant te repareren en vervangen.

We werken met officiële producten van Samsung en zullen zorgen dat deze met de beste kwaliteit worden gerepareerd. Wilt u graag de achterkant van uw telefoon laten vervangen door een nieuw design? Dat kan ook. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs in onze winkel.

batterij sjabloon

Samsung S22 batterij vervangen

Een batterij van een toestel gaat zo’n anderhalf jaar mee. Het kan overigens wel voorkomen dat deze naar loop van tijd minder wordt. Wanneer uw telefoon snel uitvalt en vaak aan de lader moet, is er vaak iets mis met de batterij. Wij gaan voor u aan de slag en kijken waar het probleem precies ligt.

Als de accu opgebrand is, is het nodig om de batterij te vervangen. Het kan ook zijn dat het probleem ligt bij het oplaadpoort van de telefoon. Ook dit kunnen we voor u oplossen!

Heeft u problemen met de batterij van uw telefoon? Neem contact met ons op.

moederbord sjabloon

Overige reparaties

Naast het vervangen van de achterkant, het scherm en de batterij van de telefoon zijn wij bij Just Phones ook gespecialiseerd in het vervangen van het moederbord. Het moederbord is namelijk een essentieel onderdeel van een Samsung telefoon. Laat het daarom over aan de experts van Just Phones.

Daarnaast helpen we u ook bij problemen bij waterschade. De nieuwste toestellen van Samsung zijn steeds beter bestand tegen water. Dit geldt ook voor de S22. Echter kan het nog steeds voorkomen dat u last krijgt van waterschade. Bijvoorbeeld als de telefoon langere tijd onder water is gebleven. Ook hier helpen we u graag bij.

Software reparaties

Onder de software van een telefoon valt onder andere programma’s en applicaties van de telefoon. Mocht er iets mis zijn met de software kan de telefoon traag worden en uitvallen.

Bij Just Phones kijken we graag met u mee. Neem contact met ons op voor advies.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Is uw Samsung S22 verzekerd?

Is uw Samsung verzekerd? Dan kan de verzekering vragen om een offerte. Wij helpen u daar graag bij. U ontvangt achteraf een gespecificeerde factuur voor de verzekering. Op deze manier kan (een deel) van de factuur worden vergoed.

Korting voor studenten

Bent u 18 jaar of ouder en studeert u aan het MBO, HBO of universiteit? Wij kunnen ons voorstellen dat het repareren van uw telefoon een dure kostenpost kan zijn. Daarom profiteert u bij ons van 5% studentenkorting op alle reparatiediensten. Hoe fijn is dat? Kom langs in de winkel en claim uw korting!

Menu