Samsung S22 Plus reparatie

Samsung S22 Plus reparatie

Is uw Samsung S22 Plus kapot? Bij Just Phones zijn we gespecialiseerd in het repareren van smartphones. Ons vakkundig personeel gaat voor u aan de slag om uw Samsung S22 Plus binnen 30 tot 60 minuten te repareren. Intussen kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee bij ons in de winkel wachten.

Meest voorkomende Samsung S22 Plus reparaties

scherm reparatie

Samsung scherm vervangen

Heeft u een barst in uw scherm, of doet het beeld het niet meer? Het vervangen en repareren van een scherm is de meest voorkomende reparatie van een Samsung. Daardoor zijn we bij Just Phones erg ervaren in het vakkundig repareren of vervangen van het scherm van uw telefoon. U kunt bij ons terecht voor verschillende scherm reparaties:

 • Barsten in het scherm of in de glasplaat (beschermlaag)
 • Het scherm wil niet meer aan
 • Zwarte vlekken in het scherm
 • Verticaal gekleurde strepen in het scherm
 • Scherm reageert niet op aanraking

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om door ons een glasplaat over uw scherm aan te laten brengen. Hiermee voorkomt u barsten in het scherm van de Samsung.

Ziet u het probleem van uw telefoon er niet tussen staan? Wij kijken graag met mee om het probleem op te lossen

Neem contact met ons op voor advies en wij helpen u met alle plezier verder.

reparatie sjabloon

Achterkant vervangen

Is de achterkant van uw Samsung kapot? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Het is belangrijk dat u de achterkant van uw Samsung tijdig en vakkundig laat repareren. Hierin kunnen namelijk stofdelen en water terechtkomen, die de telefoon nog meer beschadigen.

Bij de High end Samsung toestellen, zoals de telefoons binnen de S- en Note serie, zijn van glas gemaakt. Dit is zodat deze telefoons de mogelijkheid hebben om draadloos te worden opgeladen. Wij werken met officiële producten van Samsung en zullen zorgen dat deze met de beste kwaliteit worden gerepareerd. Wilt u graag de achterkant van uw telefoon laten vervangen door een nieuw design? Dat kan ook. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs in onze winkel.

batterij sjabloon

Batterij vervangen

Hoe intensiever uw Samsung S22 Plus gebruikt wordt, hoe sneller de batterij van uw Samsung steeds minder goed functioneert. Gemiddeld gaat een batterij zo’n anderhalf jaar mee. Wanneer uw telefoon snel uitvalt en vaak aan de lader moet, is er meestal een probleem met de accu of oplaadpoort. Als de accu bijvoorbeeld is opgebrand, is het nodig om de batterij te vervangen. Het kan ook zijn dat het probleem ligt bij het oplaadpoort van de telefoon. Wij kijken graag met u mee naar waar het probleem precies ligt en hoe we dit zo snel en goedkoop mogelijk oplossen.

moederbord sjabloon

Software reparaties Samsung

Wordt uw telefoon traag of valt deze vaak uit zonder reden? Dit probleem heeft mogelijk te maken met de software van de Samsung. Hieronder vallen alle apps en applicaties die op uw telefoon staan. Met een software reparatie van Just Phones wordt de software van uw Samsung S22 Pro weer als nieuw.

De diensten van Just Phones

Onze ervaren en bekwame technici maken uitsluitend gebruiken van onderdelen die zijn goedgekeurd door Samsung. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle schadegevallen en problemen rondom uw Samsung. Hiermee behouden we de kwaliteit die u van Samsung gewend bent. Daarnaast geven we drie maanden garantie op de plaatsvervangende onderdelen.

Bij ons kunt u terecht voor verschillende reparaties, namelijk;

 • Achterkant vervangen
 • Scherm reparaties
 • Batterij vervangen
 • Camera reparaties
 • Software reparaties
 • Hulp bij oplaadproblemen
 • Eerste hulp bij waterschade
 • Moederbord reparatie

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Overige reparaties aan de Samsung S22 Plus

Naast het vervangen van de achterkant, het scherm en de batterij van de telefoon zijn wij bij Just Phones ook gespecialiseerd in het vervangen van het moederbord. Dit is een essentieel onderdeel van een Samsung telefoon. Laat het daarom over aan onze experts van Just Phones!

Daarnaast helpen we u ook bij waterschade. De nieuwste toestellen van Samsung zijn steeds beter bestand tegen water. Echter kan het nog steeds voorkomen dat u last krijgt van waterschade. Bijvoorbeeld als uw telefoon langere tijd onder water is gebleven. Gelukkig kunnen we u daar ook zo snel mogelijk bij helpen.

Verzekering telefoon reparatie

Is uw Samsung toestel verzekerd? Dan kunt u de offerte naar uw verzekeringsmaatschappij opsturen. Wij helpen u hier graag een handje bij. U ontvangt van ons een offerte en na de reparatie sturen we een gespecificeerde factuur. Zo kan de verzekering het bedrag vergoeden.

Studentenkorting

We kunnen ons goed voorstellen dat u als student het niet altijd even breed heeft. Een onverwachte uitgave zoals een telefoon reparatie kan daarom erg vervelend zijn. Bent u 18 jaar of ouder en studeert u aan het MBO, HBO of universiteit? Dan profiteert u bij ons van 5% studentenkorting op alle reparatiediensten. Kom langs in de winkel en claim uw korting.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de reparatie van een Samsung S22 Plus? Neem contact met ons op!

Menu