Samsung Galaxy S21 Ultra reparatie

Samsung S21 Ultra reparatie Just Phones

Is uw Samsung S21 Ultra kapot? Bij Just Phones kunt u terecht voor het repareren en vervangen van onderdelen van uw telefoon. Onze ervaren en kundige technici helpen graag. Daarnaast werken we uitsluitend met onderdelen die door Samsung zijn goedgekeurd om uw telefoon zo goed mogelijk te repareren. De meeste reparaties zijn binnen 30 tot 60 minuten klaar. Voelt u zich vrij om dus even bij ons in de winkel te wachten onder het genot van een kopje koffie of thee.

De service van Just Phones

Bij Just Phones komen dagelijks mensen bij ons langs met een kapot toestel. Wij gaan tot het uiterste om uw Samsung volledig te repareren en tijdens dit proces uw bestanden te behouden. Mochten de vervangende onderdelen kapot gaan binnen drie maanden, krijgt u deze volledig van ons vergoed.

Bij Just Phones kunnen wij helpen bij het volgende:

 • Scherm reparatie
 • Achterkant vervangen
 • Batterij vervangen
 • Camera reparatie
 • Software reparaties
 • Hulp bij oplaadproblemen
 • Eerste hulp bij waterschade
 • Moederbord reparatie
scherm reparatie

S21 Ultra scherm reparatie

Is uw telefoon gevallen en heeft deze nu schade? Kan gebeuren! Bij Just Phones kunnen we u helpen met de schade aan uw toestel. We staan voor u klaar voor Samsung scherm reparaties. U kunt bij ons terecht voor verschillende problemen met uw scherm, namelijk:

 • Barsten in het scherm of in de glasplaat (beschermlaag)
 • Het scherm wil niet meer aan
 • Zwarte vlekken in het scherm
 • Verticaal gekleurde strepen in het scherm
 • Scherm reageert niet op aanraking

Staat uw probleem er niet tussen? Neem dan contact met ons op! We kijken graag met u mee naar het vinden van een passende oplossing.

reparatie sjabloon

Achterkant vervangen

Is de achterkant van uw Samsung S21 beschadigd? Kom langs bij Just Phones om de het te laten vervangen. Mocht u schade hebben aan de achterkant van uw telefoon, dan is het erg belangrijk deze tijdig te laten vervangen. Stof en water lopen op deze manier namelijk gemakkelijk in uw telefoon. Dit maakt het risico op extra schade alleen maar groter.

Kom langs bij ons in de winkel of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

batterij sjabloon

Batterij vervangen

Als uw telefoon snel leeg gaat en continu aan de lader moet, dan is er hoogstwaarschijnlijk een probleem met de batterij van uw telefoon. We gaan voor u aan de slag en kijken waar het probleem ligt. Bij een defect aan de batterij gaan we meteen voor u aan de slag. Als de accu opgebrand is, is het nodig om de batterij in de telefoon te vervangen. Het kan ook zijn dat het probleem ligt bij het oplaadpoort van de telefoon. Ook dit kunnen we voor u oplossen!

Loopt uw batterij steeds leeg? Kom bij ons langs of neem contact met ons op! Wij kijken hoe we dit voor u kunnen repareren.

moederbord sjabloon

Software reparatie

Met de software van de telefoon bedoelen we onder andere de programma’s en applicaties die zich op de telefoon bevinden. Wanneer uw telefoon traag is en/of steeds uitvalt, kan dit heel goed liggen aan de software van de telefoon. Deze kan in de loop van de tijd namelijk verouderen. Ook hier kunnen we u mee helpen. Met een software reparatie zorgen we ervoor dat jouw telefoon weer als de oude werkt. Maak een afspraak via ons contactformulier of kom bij ons langs in de winkel. We kijken graag met u mee.

Overige reparaties

Naast het vervangen van de achterkant, het scherm en de batterij van de telefoon zijn wij bij just Phones ook gespecialiseerd in het vervangen van het moederbord en het oplossen van problemen bij waterschade. Wij staan graag voor u klaar!

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Is uw Samsung S21 verzekerd?

Wanneer uw telefoon is verzekerd, kan de verzekering vragen om een offerte. Deze kunt u van tevoren bij ons opvragen. Bij Just Phones ontvangt u ook na de reparatie een specifieke factuur van ons. Deze kunt u overdragen aan de verzekering, zodat zij uw telefoon kunnen vergoeden.

Korting voor studenten

Bent u 18 jaar of ouder en studeert u aan het MBO, HBO of aan de Universiteit? Dan profiteert u van 5% studentenkorting op al onze reparatiediensten. Hoe handig is dat? Laat bij een bezoek aan ons weten dat u een student bent en claim uw korting!

Menu