Samsung Galaxy S21 reparatie

Samsung S21 reparatie Just Phones

Just Phones staat bij iedere nodige reparatie voor u klaar! Heeft u een barst in uw Samsung Galaxy S21 beeldscherm of een ander defect aan uw telefoon? Onze ervaren en vakbekwame technici van Just Phones werken met originele onderdelen van topkwaliteit, die zijn goedgekeurd door Samsung, om zo uw telefoon zo spoedig en goed mogelijk te kunnen repareren!

Binnen 30 tot 60 minuten gerepareerd

De meeste smartphone reparaties duren bij ons 30 tot 60 minuten. Dit geeft u de tijd om even rustig een kopje koffie of thee in onze winkel in Groningen te drinken, of om even een snelle boodschap te halen. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat uw telefoon weer gereed voor gebruik is. Bij Just Phones gaan wij zorgvuldig te werk en doen we ons best om al uw bestanden op uw Samsung Galaxy S21 te behouden.

Meest voorkomende reparaties

Alleen de beste onderdelen worden gebruikt voor een Samsung Galaxy S21 reparatie. Dit zijn onderdelen die door Samsung zijn goedgekeurd. Hierdoor behoudt uw telefoon de kwaliteit die u van Samsung gewend bent. Ook geven wij drie maanden garantie op de vervangen onderdelen.
De volgende reparaties kunnen worden uitgevoerd bij Just Phones:

 • Scherm reparatie
 • Achterkant vervangen
 • Batterij vervangen
 • Camera reparatie
 • Software reparaties
 • Hulp bij oplaadproblemen
 • Eerste hulp bij waterschade
 • Moederbord reparatie
scherm reparatie

Samsung scherm vervangen

Per ongeluk uw Samsung laten vallen, of een ander ongeluk gehad en is uw scherm nu gebroken? Dat kan gebeuren. Bij Just Phones staan we vandaag nog voor u klaar met onze Samsung Galaxy S21 scherm reparaties. Voor diverse soorten problemen met het beeldscherm kunt u bij ons terecht. Hierbij valt te denken aan:

 • Een barst in het scherm
 • Barsten in het glasplaatje (beschermlaag)
 • Het beeldscherm geeft geen licht meer
 • Er zitten zwarte inktvlekken in het beeldscherm
 • Er staan verticaal gekleurde strepen in het beeldscherm
 • Display reageert niet meer op aanraking

Ook bij andere problemen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en vinden we een passende oplossing voor uw probleem.

reparatie sjabloon

Achterkant vervangen

Stof en water komen gemakkelijker in uw Samsung wanneer de achterkant van de telefoon beschadigd is. Hiermee loopt uw telefoon ook kans om extra schade op te lopen op belangrijke onderdelen. Om een langere levensduur van uw S21 te garanderen, is het van belang om de achterkant van uw telefoon zo snel mogelijk te vervangen bij schade. Bij Just Phones helpen we u graag bij het vervangen of repareren van de achterkant. Neem contact met ons op of kom langs bij onze winkel om de mogelijkheden te bespreken.

batterij sjabloon

Samsung Galaxy S21 batterij vervangen

Bij regulier gebruik van de S21 zou een batterij ongeveer 10 uur mee moeten gaan. Echter kan het zijn dat na loop van tijd deze batterijduur verslechterd. Niet alleen veroudering, maar ook andere problemen kunnen optreden die de batterijduur doen vertragen. Een Samsung die snel leeg gaat en continu aan de lader moet is erg vervelend.

Bij Just Phones kunnen we dit probleem oplossen door de batterij te vervangen. Eerst kijken we waar het probleem ligt. Bij een fysiek of technisch defect aan de batterij gaan we direct aan de slag met de reparatie. In sommige gevallen is de accu als het ware “opgebrand” en zal het nodig zijn om de gehele accu te vervangen.

Uw Samsung Galaxy S21 kan ook last hebben van oplaadproblemen. De batterij is dan niet direct stuk, maar de oplaadpoort is bijvoorbeeld defect. Dit soort problemen repareren wij ook zo snel mogelijk. Hierdoor kunt u nog lang genieten van uw oude, vertrouwde toestel.

moederbord sjabloon

Software reparatie

Ook last van een trage Samsung Galaxy S21? Of van een Samsung die soms plotseling uitvalt of niet meer reageert? Dan is er mogelijk een defect aan de software van de Samsung. Bij de software van een telefoon hebben we het onder andere over de programma’s en applicaties die op de telefoon staan.

Ook hierbij kunnen wij u helpen. Vul het contactformulier in om ons te laten weten wat u opgelost wilt hebben of laat het ons zien bij een afspraak in onze winkel. Wij kijken dan wat er aan de hand is en zullen het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.

Overige Samsung Galaxy S21 reparaties

Bij Just Phones proberen wij voor ieder probleem met een oplossing te komen. Dit gaat verder dan alleen het vervangen van de batterij, de achterkant en/of het repareren van het beeldscherm van uw Samsung. Wij zijn bijvoorbeeld ook expert in het repareren van het moederbord en het oplossen van problemen bij waterschade. Meld uw probleem en ons vakkundige team staat graag voor u klaar!

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Is uw Samsung S21 verzekerd?

Wanneer uw Samsung Galaxy S21 is verzekerd, kan de verzekering vragen om een offerte. Dit willen wij graag voor u regelen. Daarnaast ontvangt u ook na de reparatie een gespecificeerde factuur die u kunt overdragen aan de verzekering.

Korting voor studenten

Bent u 18 jaar of ouder en studeert u aan het MBO, HBO of aan de Universiteit? Dan profiteert u van 5% studentenkorting op al onze reparatiediensten. Laat ons weten dat u een student bent en claim uw korting! Ontdek meer over onze studentenkorting.

Menu