iPhone 12 reparatie

Is uw iPhone 12 aan reparatie toe? Door onze vakkundige, ervaren technici en het gebruik van originele en topkwaliteit onderdelen, lukt het ons uw iPhone 12 zo snel mogelijk te repareren. Bij Just Phones zijn de meeste reparaties binnen 30 tot 60 minuten klaar. U kunt dus gerust even in onze winkel in Groningen wachten met een lekker kopje koffie. Intussen zorgen wij ervoor dat uw telefoon weer als de oude wordt. Hierbij gaan we zorgvuldig te werk en doen we ons best om al uw bestanden op uw telefoon te behouden.

Meest voorkomende reparaties

Wij kunnen de volgende reparaties voor u uitvoeren:

 • Scherm reparatie
 • Achterkant vervangen
 • Batterij vervangen
 • Camera reparatie
 • Software reparaties
 • Hulp bij oplaadproblemen
 • Eerste hulp bij waterschade
 • Moederbord reparatie

Bij elke iPhone 12 reparatie gebruiken we alleen de beste onderdelen die officieel zijn goedgekeurd door Apple. Hierdoor blijft jouw iPhone van goede kwaliteit. Ook geven we drie maanden garantie op de plaatsvervangende onderdelen.

iPhone 12 reparatie
Smartphone reparatie

iPhone 12 scherm reparatie

Het kan gebeuren dat u uw telefoon heeft laten vallen en dat deze nu schade heeft. Bij Just Phones staan we voor u klaar voor iPhone 12 scherm reparaties. Voor alle soorten problemen met het scherm kunt u bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Barsten in het scherm
 • Barsten in de glasplaat (beschermlaag)
 • Het scherm geeft geen licht meer
 • Zwarte inktvlekken in het scherm
 • Verticaal gekleurde strepen in het scherm
 • Display reageert niet op aanraking

Is er een ander probleem met het scherm van uw telefoon? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak. We vinden graag een passende oplossing voor u.

Achterkant iPhone 12 vervangen

De achterkant van uw iPhone 12 vervangen bij schade is erg van belang voor de levensduur van uw telefoon. Met een beschadigde achterkant loopt uw iPhone 12 nog meer risico op schade van de device. Zo kan stof en water bijvoorbeeld gemakkelijk in uw telefoon terecht komen en belangrijke onderdelen beschadigen. Is de achterkant van uw telefoon beschadigd? Kom langs bij Just Phones om de achterkant van uw iPhone 12 te laten vervangen.

De achterkanten van iPhones vanaf de iPhone 8 worden gemaakt van glas. Deze telefoons hebben namelijk de mogelijkheid om draadloos op te laden.

Wilt u de achterkant van uw iPhone 12 vervangen door een nieuw design? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op of kom bij ons langs voor de mogelijkheden.

iPhone 12 batterij vervangen

Het is erg vervelend als de batterij van uw iPhone steeds leegloopt en continu aan de lader moet. Herkent u dit probleem? Dan zou het heel goed kunnen zijn dat de iPhone 12 batterij vervangen moet worden. We gaan voor u aan de slag en kijken waar het probleem ligt. Bij een fysiek of technisch defect aan de batterij gaan we meteen aan de slag met de reparatie. Soms, als de accu als het ware is “opgebrand” is het nodig om de accu te vervangen.

Ook kan een iPhone 12 last hebben van oplaadproblemen. De batterij is dan niet per se stuk, maar de oplaadpoort is bijvoorbeeld defect. Ook dit repareren we zo snel mogelijk. Op deze manier hoeft u geen nieuwe iPhone te kopen, maar kunt u nog lang genieten van uw geliefde toestel.

Software reparatie

Bij de software van een telefoon, bedoelen we onder andere de programma’s en applicaties van de telefoon. Wanneer uw iPhone 12 erg traag is, soms uitvalt of niet reageert, kan dit heel goed liggen aan de software. Ook hier kunnen we u bij helpen. Via het contactformulier of een afspraak kunt u ons laten zien wat u opgelost wilt hebben. Wij gaan dan kijken wat er aan de hand is en dit zo snel mogelijk oplossen.

Overige reparaties

Naast het vervangen van de batterij, de achterkant en het repareren van het scherm van uw iPhone 12, zijn wij ook expert in het repareren van het moederbord en het oplossen van waterschade. Ons vakkundige team staat voor u klaar!

studentenkorting

Is uw iPhone verzekerd?

Als uw iPhone 12 verzekerd is, kan de verzekering vragen om een offerte. Dit willen wij graag voor u regelen. Daarnaast ontvangt u achteraf ook een gespecificeerde factuur voor de verzekering.

Korting voor studenten

Bent u 18 jaar of ouder en studeert u aan het MBO, HBO of universiteit? Dan profiteert u van 5% studentenkorting op al onze reparatiediensten. Laat ons weten dat u een student bent en claim uw korting! Ontdek meer over onze studentenkorting.

Menu