Smartphone reparatie

iPhone reparatie Groningen

Voor een iPhone reparatie in Groningen bent u bij ons op de juiste plek. De populaire smartphone van Apple moet er natuurlijk perfect uitzien. Bij waterschade, een barst in het scherm of oplaadproblemen komt u langs bij Just Phones; uw specialist voor iPhone reparaties. We gebruiken uitsluitend de beste onderdelen die officieel zijn goedgekeurd door Apple. Zo is uw geliefde iPhone na reparatie weer helemaal in orde. Een reparatie is in de meeste gevallen snel gebeurd, zodat je niet te lang zonder smartphone hoeft te zitten.

Samsung reparatie Groningen

Bent u op zoek naar een servicecenter voor Samsung reparaties in Groningen? Ongeacht uw model van het Zuid-Koreaanse merk Samsung, zorgen wij voor de optimale ondersteuning. Dat doen we bij fysieke schade, maar ook bij software issues. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Samsung. Dat zorgt ervoor dat u nog jaren van uw vertrouwde smartphone geniet. Wel zo prettig voor uw portemonnee. Ook zijn reparaties snel afgerond, zodat u niet te lang zonder mobiele telefoon hoeft te zitten.

Overige merken

Naast de gangbare merken zijn er op dit moment veel nieuwe en kleine merken actief. Als een ervaren verkoper is Just Phones op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de smartphone markt. Wij proberen daarom in de reparatie van zo veel mogelijk merken en modellen te voorzien. Heeft u een specifiek merk of model dat gerepareerd moet worden? Laat het ons weten en wij informeren u over de opties.

Smartphone scherm kapot?

Een kapot scherm is een van de meest voorkomende defecten. Als het glas van uw scherm gebroken is, dan kan dat zelfs gevaarlijk zijn. U kunt uw vingers snijden of het scherm valt eruit. Laat uw toestel daarom zo snel mogelijk door ons repareren.

Just Phones staat voor u paraat en vervangt het gehele scherm. Wij vervangen het door een nieuw LCD-scherm en digitizer (het glasplaatje). Wij maken alleen gebruik van officiële onderdelen en top kwaliteit materialen die door onder meer Samsung en Apple worden voorgeschreven.

Oplaadpunt repareren

Als uw smartphone in zijn geheel niet oplaadt, dan kan dit liggen aan het oplaadpunt van het toestel. De oplader sluit niet goed aan op de dock of de spanning op de oplader is onvoldoende. Wat het probleem ook is, wij kunnen uw smartphone direct voor u checken. Indien nodig vervangen wij het oplaadpunt, zodat uw toestel weer perfect werkt. Let er wel op dat in dat geval ook de microfoon vervangen dient te worden.

Accu vervangen

Als de batterij van uw smartphone snel leegloopt, dan kan het zijn dat de levensloop van uw accu bijna aan zijn einde is. Een vervelende situatie, vooral als u op een drukke dag niet meer bereikbaar bent. Laat uw telefoon en de batterij daarom controleren bij Just Phones. Wij voeren een test aan kunnen u op basis van de bevindingen precies vertellen of uw accu vervangen dient te worden.

Alle accu’s liggen bij ons op voorraad, ook die van uw smartphone model. Een reparatie neemt doorgaans niet meer dan 30 minuten tijd in beslag.

Reparatie via verzending

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Neem contact met ons op voor een reparatie en stuur uw toestel op. Nadat wij uw smartphone in goede orde hebben ontvangen én gerepareerd, dan sturen wij uw toestel zo snel mogelijk retour. Ook deze service verloopt sneller dan wanneer u uw toestel zou opsturen naar uw standaard serviceprovider. We gaan tot het uiterste om uw smartphone te repareren.

Afspraak maken

Just Phones staat altijd voor u klaar. Of u nou op zoek bent naar een nieuw toestel, opvallende accessoires of juist uw trouwe iPhone wil laten repareren. Alles onder één dak en gelegen in Winkelcentrum Paddepoel, het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. U vindt ons schuin tegenover de Albert Heijn.

Menu
Wij scoren een 4.9 uit 5 berekend uit meer dan 750 reviews van klanten op Google en Facebook