Smartphone reparatie

Voor een telefoon of smartphone reparatie in Groningen bent u van harte welkom bij Just Phones. Problemen binnen de hardware of software kunnen ervoor zorgen dat u uw smartphone tijdelijk niet kunt gebruiken. Vervelend natuurlijk, want u wilt bereikbaar zijn voor vrienden, familie en zelfs collega’s. Een smartphone reparatie voeren wij daarom direct uit. U mag bij ons gewoon binnenlopen zonder afspraak. De reparatie is vaak binnen een uur afgerond, waarna u uw smartphone weer mee naar huis kunt nemen.

Alle smartphone reparaties in Groningen

Een smartphone reparatie laten uitvoeren? Dan is het prettig dat we alle merken ondersteunen. Ook maken we uitsluitend gebruik van originele onderdelen, zodat uw smartphone na reparatie weer als vanouds functioneert. Bent u woonachtig in de regio Groningen, dan hoeft u niet ver te reizen. U vindt ons in Winkelcentrum Paddepoel. Wij repareren uw smartphone en zorgen bovendien voor een uitgebreide analyse, waardoor we ook problemen op de achtergrond signaleren. Desgewenst herstellen wij deze software of hardware issues in combinatie met de oorspronkelijke reparatie.

Bent u op zoek naar een specialist in iPhone reparaties, Samsung reparaties of één van de vele andere merken? Onze ervaren vakmensen helpen u graag.

smartphone reparatie

Hardware reparatie met originele onderdelen

Problemen die zich voordoen in de hardware van uw smartphone zijn vaak direct zichtbaar. Het gaat dan om een barst in het scherm, beschadiging van de cover of een fysiek kapotte thuisknop. Goed om te weten: wij maken standaard gebruik van de originele onderdelen, ongeacht het merk. Dat geldt dus zowel voor Samsung, iPhone, Oppo, Motorola en alle andere merken.

Software reparaties smartphone

Een mankement in de software van uw smartphone valt vaak pas in een later stadium op. Vaak ziet u wel indicaties van een software probleem: de telefoon is traag, apps reageren niet en de smartphone valt meerdere keren zonder reden uit. Een software issue repareren we graag. Voorafgaand aan de reparatie voeren we een diagnostische test uit, zodat we precies kunnen uitkristalliseren waar het probleem zich voordoet. Dat maakt gericht repareren van software problemen makkelijker én effectiever.

Bezoek Just Phones

Ervaart u problemen met uw smartphone en wilt u direct een reparatie uit laten voeren in Groningen? Onze winkel is altijd geopend om langs te komen. Maakt u liever een afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Heeft u echter geen tijd te verliezen, dan staan onze medewerkers elke dag van de week voor u klaar. Just Phones is uw smartphone reparatie specialist in Groningen.

iPhone reparatie Groningen

Voor een iPhone reparatie in Groningen bent u bij ons op de juiste plek. De populaire smartphone van Apple moet er natuurlijk perfect uitzien. Bij waterschade, een barst in het scherm of oplaadproblemen komt u langs bij Just Phones; uw specialist voor iPhone reparaties. We gebruiken uitsluitend de beste onderdelen die officieel zijn goedgekeurd door Apple. Zo is uw geliefde iPhone na reparatie weer helemaal in orde. Een reparatie is in de meeste gevallen snel gebeurd, zodat je niet te lang zonder smartphone hoeft te zitten.

Samsung reparatie Groningen

Bent u op zoek naar een servicecenter voor Samsung reparaties in Groningen? Ongeacht uw model van het Zuid-Koreaanse merk Samsung, zorgen wij voor de optimale ondersteuning. Dat doen we bij fysieke schade, maar ook bij software issues. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Samsung. Dat zorgt ervoor dat u nog jaren van uw vertrouwde smartphone geniet. Wel zo prettig voor uw portemonnee. Ook zijn reparaties snel afgerond, zodat u niet te lang zonder mobiele telefoon hoeft te zitten.

Overige merken

Naast de gangbare merken zijn er op dit moment veel nieuwe en kleine merken actief. Als een ervaren verkoper is Just Phones op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de smartphone markt. Wij proberen daarom in de reparatie van zo veel mogelijk merken en modellen te voorzien. Heeft u een specifiek merk of model dat gerepareerd moet worden? Laat het ons weten en wij informeren u over de opties.

Wilt u meer weten over onze service, een afspraak maken of langskomen bij Just Phones?

Contact
Menu
Wij scoren een 4.9 uit 5 berekend uit meer dan 750 reviews van klanten op Google en Facebook