Laptop en pc reparatie

Wanneer uw laptop of PC niet meer functioneert, dan helpt Just Phones u graag verder. Onze specialisten staan dagelijks klaar om u te helpen bij soft- en hardware problemen die zich voor kunnen doen op uw apparaat. En omdat we tegenwoordig alles doen op onze laptop of PC, is het prettig om directe service te ontvangen wanneer er zich problemen voordoen. U kunt Just Phones ook zonder afspraak bezoeken. We helpen u graag!

Laptop reparatie

Een laptop kan jarenlang zonder problemen presteren, en vervolgens van de ene op de andere dag complicaties gaan vertonen. Vervelend, zeker wanneer u de laptop nodig heeft om op te werken. Logisch dat u niet te lang wilt hoeven wachten op het herstel van de laptop. Software issues sporen we razendsnel op, waarna reparatie gericht en snel kan plaatsvinden. Vaak is uw laptop al binnen 24 uur gerepareerd.

Een laptop met hardware mankement? Dan adviseren we u eerlijk en transparant over de beste oplossing in uw situatie.

Laptop reparatie
Laptop en PC reparatie

PC reparatie

Een PC reparatie kan complex zijn, maar onze specialisten signaleren snel waar het probleem zich voordoet. Dat is prettig, want zo kunnen we direct aan de slag. Na het afnemen van een diagnostische test kunnen we doelgericht werken aan de oplossing. Bij een PC reparatie is het belangrijk om alle benodigde onderdelen mee te nemen naar de winkel. Dit helpt ons om uw PC snel en vakkundig te repareren.

Onderhoud laptop en PC

Ook voor onderhoud van uw laptop of PC bent u bij ons aan het juiste adres. Door te kiezen voor onderhoud kunt u ervoor zorgen dat uw apparaat jaren langer meegaat. Dat is financieel aantrekkelijk, zeker als u tevreden bent met de laptop of PC die u al jaren met veel plezier gebruikt. Wel is het dan natuurlijk belangrijk om onderhoud ook daadwerkelijk efficiënt te laten zijn. Mocht dit de levensduur en prestaties van uw laptop of PC niet substantieel verbeteren, dan vertellen we dit tijdig.

Kom langs bij Just Phones! Onze specialisten in laptop en PC reparaties zijn dagelijks beschikbaar. Een laptop en PC reparatie kost bij ons slechts 24 uur. U kunt morgen alweer gebruikmaken van uw vertrouwde apparaat. We houden u bovendien graag op de hoogte ten tijde van de reparatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Meer weten? Just Phones is uw specialist voor laptop en PC reparaties in Groningen.

Laptop en pc reparatie Groningen

Ervaart u een probleem met uw laptop of pc? Voor een reparatie komt u langs bij Just Phones. Van een trage computer tot het vervangen van de accu. Voor zowel hardware- als softwareproblemen draaien wij onze hand niet om. Just Phones maakt voor iedereen een offerte op maat. Mocht blijken dat er toch meer aan de hand is, dan geven wij u altijd eerst een belletje. Wij proberen zo snel mogelijk te werken, zodat u niet lang zonder uw laptop of mobiel hoeft te doen. Vaak duurt een laptop of pc reparatie slechts 1 dag, maar mocht het langer duren, dan zullen wij dit altijd duidelijk communiceren.

Wij kunnen u verder helpen met de volgende problemen van uw laptop en/of desktop

 • Scherm reparatie info
 • Oplaad connector reparatie info
 • Virus vrij maken
 • Software installatie
 • Harde schijf vervangen
 • Interne reiniging
 • Koelpasta vervangen
 • Accu vervangen
 • Toetsenbord reparatie
 • Trackpad/muis reparatie
 • Grafishe kaart reparatie
 • Waterschade reparatie
 • Office pakketen instalen zoals words, excel, powerpoint enz.

Naast bovenstaande werkzaamheden bent u bij ook ons op de juiste plek voor het installeren van besturingssystemen, software reparatie, upgrades en reparatie van het interne geheugen of de externe geheugen, onderhoud en virus vrij maken van uw laptop of desktop, data recovery en het maken van een back-up. Alles dat ervoor zorgt dat uw computer nog jaren mee kan.

We ondersteunen alle Microsoft merken, en helpen u ook graag verder met uw Macbook, iMac of Mac Pro. Is de laptop of pc bijvoorbeeld niet meer zo snel als dat u gewend bent? Wij zetten er voor u een nieuwe SSD Schijf in. Uiteraard kijken wij eerst of een refresh voldoende is. Door consistent te werken en herstelbeheer te optimaliseren, komen we er snel achter waar het probleem zich bevindt. Dat heeft een groot voordeel: u bent uw laptop of pc nooit te lang kwijt.

Het maken van een afspraak voor uw laptop of desktop kan via de contactpagina. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze winkel.

Ook voor snelle en betrouwbare laptop- en computerreparatie

Reparatie van een groot aantal modellen

Bij Just Phone hebben wij ook ervaring in de reparatie van laptops en computers. Ondervindt u problemen met uw apparaat? Neem contact met ons op voor advies en een opknapbeurt.

Reparatie via verzending

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Neem contact met ons op voor een reparatie en stuur uw laptop of computer op. Wij werken snel en effectief. Nadat wij uw apparaat hebben gerepareerd sturen wij het zo snel mogelijk weer retour.

Online afspraak maken

Een snelle reparatie van uw laptop of pc is altijd binnen handbereik. Maak direct een afspraak via onze handige tool en kies een tijdstip uit dat u schikt. Wij zien u vervolgens terug in onze winkel en gaan gelijk voor u  aan de slag. Vaak is de reparatie binnen een dag afgerond.

Macbook reparatie

Voor de reparatie van uw Macbook bezoekt u Just Phones. De Macbook is natuurlijk super handige laptop met tal van functies, en daar wilt u zo lang mogelijk van genieten. Is uw Macbook echter langzaam geworden, wilt u het besturingssysteem optimaliseren, krijgt u de Macbook niet meer aan de praat of ervaart u problemen met een aanstaande update? Dan kunt u terecht bij Just Phones. Wij ondersteunen u zowel bij hardware- als softwareproblemen, en lossen deze vakkundig en snel op. Maak een afspraak of loop binnen. Wij zijn uw erkende Macbook service provider in Groningen.

iMac service en reparatie

De iMac is de desktop versie van Apple. Ervaart u problemen met de iMac, dan wilt u kunnen vertrouwen op de beste service dichtbij. Daarvoor komt u langs bij Just Phones. We zijn gespecialiseerd met alles rondom de iMac. Vanaf een software update tot het vervangen van de SSD schijf en ondersteuning bij het instellen van de iMac voor gebruik. Zowel hardware als software issues lossen we snel en vakkundig op, vaak al binnen een dag. Kom langs en ontdek de voordelen van onze uitgebreide iMac service.

Mac Pro ondersteuning

De Mac Pro is betrouwbaar en gaat vaak jaren mee, maar omdat we het hier hebben over een stukje technologie, kan er zich ook altijd een probleem voordoen. Denk aan slijtage na jarenlang intensief gebruik, of problemen na het updaten van het systeem. Veel defecten met de Mac Pro zijn te herleiden naar de software. Wilt u op korte termijn uw Mac Pro weer kunnen gebruiken, en het liefst niet te veel betalen voor service? Wij helpen u graag verder. Op zoek naar een Mac Pro specialist in Groningen? Kom dan langs bij Just Phones.

Menu